Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik
Cijena od (uključujući PDV)
135.002,-
Snaga motora (kW)
70 - 110
kW
Snaga motora (PS)
95 - 150
KS
Potrošnja goriva
4,1 - 5,2
l/100km

Značajke novog T-Crossa iz različitih perspektiva.

Svakodnevnica može biti tako posebna.

Opremljen mnoštvom talenata: novi je T-Cross funkcionalan i promjenjiv. Zahvaljujući svom crossover dizajnu, mogućnostima dizajniranja i velikoj svakodnevnoj praktičnosti ovaj model predstavlja savršen spoj varijabilnosti i kompaktnosti. Ukratko: on je spreman na gotovo svaku avanturu!

Impresivan nastup kompaktnog crossover dizajna.

Eksterijer

Novi T-Cross povezuje urbanost s funkcionalnim dizajnom: Novi T-Cross spaja urbanost s funkcionalnim dizajnom: dugi poklopac motora i široka rešetka hladnjaka pružaju mu markantan izgled. Ovaj svestrani talent s upečatljivom karoserijom izgleda dobro u svakoj prilici: u gradu, u svakodnevici i na terenu.

Više informacija

Jedinstven, točno prema vašim željama.

Interijer

U posebne značajke unutrašnjosti ubrajaju se ambijentalno osvjetljenje, izuzetno kalitetna sjedala od tkanine te opcijski paketi dizajna u trima različitim izvedbama. Osim što nudi udobnost na visokoj razini, unutrašnja se oprema može također individualno oblikovati.

Više informacija

Uvijek prezentirani u najboljem svjetlu.

Svjetla

Novi T-Cross itekako blista: sa serijskim LED svjetlima za dnevnu vožnju i halogenim glavnim svjetlima ovaj se gradski SUV pokazuje u savršenom svjetlu. Linija opreme Style k tomu je opremljena LED glavnim svjetlima.

Više informacija

Sve se vrti oko vas: program kotača za T-Cross.

Kotači

S kojim će kotačima vaš T-Cross najviše blistati u potpunosti ovisi o vama. Izbor je, naime, prepušten vama kada je u pitanju opsežan program kotača*: kotači od lakog metala veličine od 16" do 18" vašem T-Crossu daju potpuno osobnu notu, poput 18" kotača od lakog metala "Nevada"** crne boje s dijamantno poliranom površinom.

Više informacija

Vaš zaštitni znak.

Novi je T-Cross promjenjiv kao nijedan model dosad: s opcijskim paketima dizajna crne, Energetic narančaste i Bambus Garden zelene boje od linije opreme Life svom ćete modelu osigurati jedinstven izgled i učiniti ga pravom ikonom stila.

Paket dizajna Energetic narančaste boje

Oblikujte unutrašnjost po svom ukusu.

Opcijski paket dizajna Energetic narančaste boje definitivno je pravi magnet za oči. Uspješnom kombinacijom Energetic narančaste i sive boje kod dizajna dekora krećete u ofenzivu boja te svoj T-Cross pretvarate u pravog trendsetera.

Doznajte više

 

Paket dizajna crne boje

Vi određujete individualni izgled svoje unutrašnjosti.

Volite jednostavne boje i sportski stil? Onda će vam savršeno pristajati opcijski paket dizajna crne boje: s akcentima u unutrašnjosti poput dekora crne boje visokog sjaja i sive boje svaka će vožnja u vašem T-Crossu ostaviti upečatljiv dojam.

Doznajte više

 

Paket dizajna"Bambus Garden"

Unutrašnjost po vašem ukusu? Izvolite.

Srednjim dijelovima i unutrašnjim stranama sjedala tirkiz, narančaste i Platinum sive boje te elegantnim dizajnom dekora crne i sive boje unutrašnjost ćete pretvoriti u pravi magnet za oči.

Doznajte više

 

Prilagođava se onima koji ne rade kompromise.

Prilagodite novi T-Cross svojim osobnim željama i odaberite između linija opreme T-Cross, Life i Style. Neovisno o tome za što se odlučite - varijante opreme ispunit će vaš zahtjev u pogledu kvalitete i udobnosti.

Style
Life
T-Cross

Udobnost koja se vidi i osjeti.

Novi T-Cross u liniji opreme Style nudi visoku razinu udobnosti i pregršt serijskih značajki poput LED glavnih svjetala, pomoći pri parkiranju, sportskih komfornih sjedala i markantnih 17" kotača od lakog metala.

Uđite i ugodno se osjećajte.

U liniji opreme Life odmah ćete se ugodno osjećati: značajke poput klima-uređaja, prostrane podnice prtljažnika, višenamjenskog kola upravljača i višenamjenskog pokazivača "Plus" svaku će vožnju automobilom pretvoriti u ugodan doživljaj.

Impresionira u sklopu serijske opreme.

Visoku razinu kvalitete osigurat ćete već osnovnom linijom opreme T-Cross: brojne karakteristike opreme poput varijabilne stražnje klupe, serijskog radiouređaja „Composition Colour“, potpore zadržavanja vozila na voznom traku „Lane Assist“ i sustava poziva u nuždi eCall pridonose vašoj udobnosti i sigurnosti.

Biti spontan je uvijek dobra ideja.

Više ste spontani tip? Onda je novi T-Cross vaš idealni pratitelj na putovanjima. Zahvaljujući preklopivom naslonu suvozačevog sjedala i pomičnoj stražnjoj klupi ovaj je model prostran i fleksibilno će se prilagoditi vašim željama. Vaš digitalni cockpit: inovativni, moderni Active Info Display koji vam je opcijski dostupan. On će vam prikazati podatke o vožnji i vizualno predočiti sustave potpore za vozača.

Stražnji dio vozila

Ostanite fleksibilni i dok putujete.

T-Cross pokazuje iznimnu varijabilnost - zahvaljujući pomičnoj i djeljivoj stražnjoj klupi i većem slobodnom prostoru za noge. To konkretno znači: više prostora za vas i vaše suputnike, više prostora za odlaganje za sve.

Doznajte više

 

Prednja sjedala

Udobnost kakvu volite.

Ostanite jednostavno sjediti: opcijska potpora za kralježnicu čuva vaša leđa upravo tijekom dugih vožnji automobilom. A preklopivi naslon suvozačevog sjedala vašeg T-Crossa jednostavno je praktičan: on vam nudi dodatni prostor za odlaganje putne prtljage i torbi za kupovinu.

Doznajte više

 

Prostor

Više prostora za vašu fleksibilnost.

Želite više slobodnog prostora? Možete ga imati. Zahvaljujući svojoj svestranoj unutrašnjosti i velikom kapacitetu prtljažnika T-Cross nudi mnoštvo prostora za putnike, prtljagu i spontane pothvate.

Doznajte više

 

Active Info Display

Vidite samo one informacije koje želite vidjeti.

Analogni prikaz stvar je prošlosti. Po želji zamijenite klasične okrugle instrumente zaslonom visoke rezolucije. Inovativni, moderni Active Info Display može vam pružiti informacije koje su puno opsežnije od pukog prikaza brzine i razine napunjenosti spremnika za gorivo.

Doznajte više

 

Visokorazlučive emocije.

Neovisno o tome jesu li vam tijekom vožnje potrebne aktualne prometne informacije, želite li pomoću navigacije doći do svog odredišta ili želite li jednostavno slušati svoju glazbu - vaš T-Cross vam nudi različite mogućnosti udobnog i jednostavnog korištenja moderne tehnike.

Zabava i navigacija na visokoj razini.

Radiouređaj

Radiouređaj i pouzdana navigacija za vas su neizostavna oprema? I to je dobro. Radiouređaji i navigacijski sustavi u modelu T-Cross očarat će vas tijekom vožnje dodirnim zaslonom u boji, sustavom od čak šest zvučnika te brojnim mogućnostima priključivanja. Navigacijski sustav "Discover Media" oduševljava svojim zaslonom veličine 20,3 cm (8") i intuitivnom navigacijom koju možete proširiti informacijama u stvarnom vremenu pomoću korisnih online Car-Net usluga.

Više informacija

Umreženi sa svime što vam je bitno.

Povezivost

Sa svojim ste smartphoneom gotovo uvijek online. Zašto ne i sa svojim T-Crossom? Car-Net "Guide & Inform" donekle će pojednostavniti vašu svakodnevicu i dovesti vas opuštenije do odredišta. Uskoro se više nećete htjeti odreći korisnih informacija u stvarnom vremenu i praktičnih funkcija. A uz aplikaciju Volkswagen Connect App imat ćete u svakom trenutku pregled nad svim važnim podatcima o vašem T-Crossu.

 Saznajte više

Olakšava vam komunikaciju.

Telefonija

Više snage za mobilni telefon, talet i MP3 player. Svoje uređaje jednostavno priključite preko integriranog USB sučelja. Mobilne telefone sa standardom Qi možete vrlo lako napuniti: u tu svrhu svoj mobilni telefon jednostavno stavite u prednji pretinac za odlaganje. Preko induktivnog punjenja telefon će ubrzo ponovno postići svoju punu snagu.

 Više informacija

U akustičnom raju: uz Beats i Apple Music.

Glazba

Uživajte u svojoj omiljenoj glazbi uz Apple Music u novom T-Crossu: za to vam je na raspolaganju izbor od preko 45 milijuna pjesama putem streama! Usluga Apple Music dostupna vam je čak 6 mjeseci besplatno*-offline i online. I to u kombinaciji sa snažnim sound sustavom "beats". Savršeni zvuk dakle je osiguran.

Više informacija

 

Izlazi van granica, ne izvan vozne trake

Sustavi potpore za vozača u vašem T-Crossu doprinose većem komforu u vožnji te vam mogu pomoći u svladavanju ili čak potpunom izbjegavanju kritičnih situacija. Iako ovu tehniku nećete uvijek primijetiti, dobro je znati da ona ipak postoji

Sigurnost
Vožnja
Parkiranje

Njegovih 5 zvjezdica pruža vam sigurnost.

Na Euro NCAP testu vozila se testiraju pod ekstremnim uvjetima: pomoću crash testova, ali i brojnih drugih ispitivanja kojima se testira aktivna i pasivna sigurnost. Stoga će vas smiriti činjenica da je T-Cross dobio najvišu ocjenu od 5 zvjezdica*. Time se ovaj model ubraja u najsigurnije automobile u svojoj klasi.
\* Izvor: Euro NCAP, dodatne informacije potražite na stranici http://www.euroncap.com

Nemojte se svađati oko toga tko će voziti.

Kada budete vozili novi T-Cross, itekako ćete se zabaviti. Tomu također mogu pridonijeti praktični sustavi potpore koji će vam puno toga učiniti jednostavnijim i ugodnijim. Priuštite si primjerice veću razinu udobnosti tijekom dužih putovanja i prihvatite pomoć u prometu.

Vožnja je zabavna.A sada i parkiranje.

Parkiranje se vrlo lako može pretvoriti u test strpljivosti.Dobro je što vam opcijski sustavi potpore pri parkiranju u novom T-Crossu susretljivo pomažu i time parkiranje čine izuzetno jednostavnim.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim