Jeste li spremni na tako karizmatično osvjetljenje?

LED svjetlo za dnevnu vožnju i LED glavna svjetla

Ovi će vas argumenti prosvijetliti: LED glavna svjetla stvaraju upečatljivu svjetlosnu signaturu s velikom prepoznatljivošću te se odlikuju velikim svjetlosnim volumenom, dugim vijekom trajanja kao i svjetlosnim spektrom koji je jako sličan dnevnom svjetlu, a sve to uz malu potrošnju struje. Usto ona poboljšavaju vidljivost po lošim vremenskim uvjetima. U Polu je LED svjetlo za dnevnu vožnju ugrađeno serijski. Za varijante opreme "Comfortline" i "Highline" dodatno možete naručiti LED glavna svjetla u koja je integrirano LED svjetlo za dnevnu vožnju.

 

LED stražnja svjetla

S ekonomičnog, ali prije svega s dizajnerskog stajališta LED stražnja svjetla predstavljaju dobar izbor. Ona su dugovječna i štede energiju, imaju veliki signalni učinak, pa zbog svoje upečatljive signature - gledano i sa strane - izgledaju osobito moderno. U njima se nastavlja neprekinuta dizajnerska nit jasnih rubova koja se proteže oko cijelog Pola. LED tehnologiju za stražnji dio Pola po želji je moguće naručiti od varijante opreme Comfortline.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

Za svijet pun avantura Polo

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim