Ako želite, s njim možete slušati i radio

Radiouređaj "Composition Colour"

Radiouređajem "Composition Colour" sa staklenim zaslonom u boji veličine 16,5 cm (6,5'') rukovat ćete jednako jednostavno kao i svojim smartphoneom: dodirom. On međutim može i više jer ima utor za SD kartice i reproducira MP3 kao i WMA datoteke. Composition Colour raspolaže s četiri jaka zvučnika sprijeda - serijski u osnovnoj opremi novog Pola i u liniji opreme "Trendline".

Svi Infotainment sustavi u Polu usmjereni su prema vozaču i inteligentno raspoređeni u instrumentnoj ploči. Mlaznice za izlaz zraka smještene su ispod najvišeg zaslona. To pridonosi boljoj ergonomiji i vidljivosti.

Ako želite, s njim možete slušati i radio

Radiouređaj "Composition Media"

Želite veći zaslon i CD player s mogućnošću reproduciranja MP3 i WMA zapisa na šest zvučnika? Tada je opcijski radiouređaj "Composition Media" vaš pravi pratitelj u vožnji. Dodirnim zaslonom veličine 20,3 cm (8'') sa staklenom nadogradnjom upravljate svim funkcijama radiouređaja "Composition Colour" kao i bluetooth telefonijom za više telefona, a ima i USB priključak.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Polo. Za život pun avantura.