Novi će se Polo prilagoditi vašem stilu vožnje.

Odabir profila vožnje

U novom Polu s opcijskim odabirom profila vožnje svoj način vožnje možete individualno prilagoditi u ovisnosti o situaciji. Pritiskom na gumb ili dodirni zaslon svog infotainment sustava odaberite željeni profil. Tome se automatski prilagođavaju pogonski sustav i upravljač, a kod automatiziranog DSG mjenjača i točke prebacivanja stupnjeva prijenosa.

Profil vožnje ECO podržava vas u štedljivoj vožnji uz nisku potrošnju goriva. On prilagođava performanse motora i aktivira start-stop sustav, ako je bio isključen. Dodatno se i sustavi za regulaciju klima-uređaja i temperature prilagođavaju manjoj potrošnji. Ako vozite s automatiziranim DSG mjenjačem, on stupnjeve prijenosa prebacuje ranije i na taj način češće uključuje funkciju slobodnog hoda kojom se štedi energija.
Ako želite uživati u sasvim normalnom komforu, tada odaberite profil vožnje NORMAL. Ako radije vozite sportski, prebacite se na profil SPORT. U modusu INDIVIDUAL ćete ostati fleksibilni.

 

Uvest će se kasnije. Vaš Volkswagen partner rado će vas savjetovati.

 

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Polo. Za život pun avantura.