Vozite zaobilaznim putovima samo ako se to isplati.

Navigacija

Nekada se isplati uključiti navigacijski sustav i na dionicama koje znate na pamet- s Car-Net "Guide & Inform Basic" funkcijom. Ova funkcija koristi najaktualnije podatke s interneta pa vas može pravovremeno upozoriti na zastoje i pronaći zaobilazne rute. Ili funkcijom traženja posebnog odredišta otkrijte novi kafić ili restoran. Prve je godine usluga Car-Net "Guide & Inform Basic" za vas besplatna.
Opcijski navigacijski sustav "Discover Media" ima dodirni zaslon veličine 20,3 cm (8'') u boji s nadogradnjom od stakla. Rukovanje je ugodno i intuitivno, a ako želite, sustavom možete rukovati i pomoću tableta sa stražnje klupe - uz pomoć aplikacije "Volkswagen Media Control".
I da se ne zaboravi: ovaj će se sustav s radiouređajem, CD jedinicom s MP3/WMA i USB sučeljem, dva čitača SD kartica, bluetooth vezom i šest zvučnika pobrinuti za dobru zabavu. Putujete li češće po Europi? S navigacijskim kartama za Europu koje su pohranjene na SD kartici optimalno ste pripremljeni za sve buduće ture. Osim toga optimalan je i položaj zaslona sasvim gore u instrumentnoj ploči. To pridonosi boljoj ergonomiji i vidljivosti.

 

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Polo. Za život pun avantura.