Pokažite samopouzdanje

Eksterijer

Već i u osnovnoj verziji novi dizajn Pola postavlja nova mjerila. Na prvi pogled za oko zapinje tornado linija: upečatljiva dizajnerska linija provlači se oko cijelog novog Pola, od prednjih bočnih dijelova preko serijski ugrađenih četvorih vrata, pa sve do stražnjeg dijela vozila. Na taj način gradi jasnu konturu koja prenosi sliku progresivne dinamike. Uz nova glavna svjetla sprijeda i straga u pojavnu sliku spadaju i LED svjetlo za dnevnu vožnju, LED svjetlo registarske pločice i 14''-čelični kotači s ukrasnim poklopcima kotača.
U varijanti opreme "Comfortline" s 15''-kotačima od lakog metala i dekorativnim umetcima u Limestone sivoj metalik boji za instrumentnu ploču i oblogu vrata naprijed Polo pruža znatno više komfora. Ako cijenite sportski vanjski izgleda vozila, tada će Polo u varijanti opreme "Highline" u potpunosti ispuniti vaša očekivanja. U branik uklopljena kromirana letvica i tamnocrvena stražnja svjetla naglašavaju sportsko-elegantni izgled i savršeno odgovaraju dizajnu. 16''- lakometalni kotači stilski zaokružuju upečatljivu ukupnu pojavnu sliku.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Polo. Za život pun avantura.