Prikažite samo one informacije koje želite vidjeti.

Active Info Display

S novim opcijskim Active Info zaslonom uživat ćete u prednostima kombiniranog instrumenta s TFT zaslonom veličine 26 cm (10,25'') u boji visoke rezolucije. Uz veću gustoću piksela, intenzivnije boje i jače osvjetljenje kao i veći kontrast on pruža mogućnost odabira različitih prikaza. Na kombiniranom instrumentu možete uz klasične sadržaje kao što su mjerač broja okretaja, brzinomjer i brojač kilometraže ciljano prikazati i neke dodatne informacije.
Preko višenamjenskog kola upravljača i Infotainment sustava odaberite ono što želite vidjeti: po potrebi možete na primjer pozvati detaljne podatke o vožnji, prikaz navigacijske karte na cijelom zaslonu ili vizualni prikaz vaših sustava potpore. Umjesto standardnog pokazivača u obliku krugova na cijeloj površini zaslona možete prikazati informacije o pjesmi koja upravo svira na vašem MP3 playeru ili kontakt osobe s kojom upravo telefonirate. Ili odaberite kombinaciju koja se primjerice sastoji od navigacijske karte i prikaza medija.
Preko Infotainment sustava možete konfigurirati, pohraniti i pritiskom na gumb na višenamjenskom kolu upravljača odabrati do tri prikaza. Dodatno vam je na raspolaganju i klasični profil. Ovdje se kao obično između brzine i broja okretaja prikazuje višenamjenski pokazivač.

 

Uvest će se kasnije. Vaš Volkswagen partner rado će vas savjetovati.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Polo. Za život pun avantura.