Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Polo. Za život pun avantura.

Na sve strane zaštićen. Sa svih strana lijep. Novi Polo pazi na vas. Još više sigurnosnih potpora nego u prethodnom modelu promatra sve što se zbiva oko vas. Pritom najviše pozornosti privlači on sam. To može zahvaliti kompletnom dizajnu s niže postavljenom bočnom linijom, dinamičnim žljebovima i glavnim svjetlima novog oblika. I to na svakom putovanju.

Start Video

Oprema & dizajn Novi Polo: pouzdan, siguran, sportskih karakteristika. Svojim jasnim oblicima i elegantnim linijama pronalazi savršenu ravnotežu između dizajna i funkcionalnosti. Uvjerit će vas svojim komfornim, sigurnim i modernim elementima. Ukratko: poželjet ćete ga voziti.

Eksterijer
Interijer
Svjetla
Kotači

Pokažite samopouzdanje.

Izgled novog Pola je sportski i markantan. Dugački poklopac prostora motora čini prednji kraj dinamičnijim, dok ga horizontalne linije čine širim. Njegov sportski nastup, kompaktne dimenzije i kratki prevjesi nagovještavaju velik užitak u vožnji.

Više mjesta za komfor.

U posebne detalje unutrašnjosti vašeg Pola spadaju ambijentalno osvjetljenje (serijski u opremi Highline), sjedala s opcijskom potporom za kralježnicu kao i novi ukrasni umetci. Osim toga Polo je i porastao, što znači više prostora za glavu i noge za vozača, suvozača i ostale putnike.

Jeste li spremni na tako karizmatično osvjetljenje?

Radujte se njegovoj pojavi: novi se Polo prezentira serijskim LED svjetlima za dnevnu vožnju i halogenskim glavnim svjetlima koje mu omogućuju jedinstveno osvjetljenje. Po želji prednjim LED glavnim svjetlima i stražnjim LED svjetlima možete još dodatno naglasiti sportski izgled svog Pola.

Izgleda dobro: Polo program kotača.

S kojim kotačima vaš Polo najbolje izgleda stvar je ukusa. Stoga vam nudimo atraktivan izbor čeličnih i lakometalnih kotača kojima Polu možete dati svoj potpuno osobni štih.

Galerija fotografija

Doživite novi Polo iz različitih perspektiva

Doživite novi Polo iz različitih perspektiva

Infotainment Ako tijekom vožnje morate telefonirati, trebate aktualne prometne informacije, želite putem navigacije doći do odredišta ili jednostavno samo želite slušati glazbu - vaš Polo vam nudi različite mogućnosti udobnog i nekompliciranog korištenja moderne tehnike.

Radio
Navigacija
Telefonija
Car-Net

Ako želite, možete jednostavno samo slušati radio.

Volite slušati glazbu tijekom vožnje, ali pritom želite biti dobro informirani i ne želite se odreći prvoklasnog komfora? Tada ćete biti oduševljeni s dva radiouređaja koja vam stoje na raspolaganju.

Vozite zaobilaznim putovima samo ako se to isplati.

Nekad se isplati uključiti navigacijski sustav i na dionicama koje znate na pamet- s Car-Net "Guide & Inform Basic" funkcijom. Ova funkcija koristi najaktualnije podatke s interneta pa vas može pravovremeno upozoriti na zastoje i pronaći zaobilazne rute. Ili putem funkcije traženja posebnih odredišta pronađite neko novo odredište.

Olakšava vam komunikaciju.

Dobro se ispričajte. Ali pritom držite obje ruke na kolu upravljača. Po želi se novi Polo isporučuje sa sučeljem za telefon "Comfort".

Umreženi sa svim što vam je važno.

S vašim smartphoneom ste uvijek online. Zašto ne i s vašim automobilom? Car-Net odvodi Polo na autoput podataka - što vama omogućuje niz prednosti. Ubrzo više nećete željeti biti bez velikog broja informacijskih usluga.

Sustavi potpore Inteligentni sustavi potpore vozača u vašem Polu pridonose većem komforu vožnje i istovremeno vas podržavaju u svladavanju ili čak potpunom izbjegavanju kritičnih situacija. Iako nećete uvijek primijetiti sve ove tehničke funkcije, dobar je osjećaj znati da postoje.

Sigurnost treba puno pomagača

Sigurnost

Nekada se u cestovnom prometu događaju nepredviđene stvari - i tada vam novi Polo može pomoći.

 

Vožnja

Nemojte se svađati tko će voziti.

Zabavno je voziti novi Polo. Tome pridonose i praktični sustavi potpore, koji mnoge stvari čine jednostavnijim i komfornijim. Priuštite si na dužim vožnjama malo opuštanja ili dajte da vam sustavi novog Pola pomognu u prometu.

Parkiranje

Vožnja je zabavna, a sada i parkiranje.

Parkiranje može iziskivati puno strpljenja. Kako dobro da su vam u novom Polu na raspolaganju novi opcijski sustavi potpore koji parkiranje pretvaraju u dječju igru.

Komfor Začudit ćete se kako su ugodne vožnje u vašem novom Polu. Zahvaljujući komfornoj opremi i na dužim ćete dionicama sjediti udobno i čuvati svoja leđa. Željenu klimu putovanja možete individualno namjestiti opcijskim klima-uređajem "Climatronic" (serijski u paketu opreme Highline).

Prikažite samo one informacije koje želite vidjeti.

Active Info zaslon

Analogna tehnologija je od jučer. Po želji zamijenite klasične okrugle pokazivače zaslonom velike rezolucije. Inovativni moderni kombinirani instrument Active Info Display može vam na raspolaganje staviti informacije koje daleko nadilaze podatke brzine i pokazivača zalihe goriva.

Komfor sjedenja
Klima-uređaj "Climatronic"
Panoramski krov
Keyless Access

Uz takav komfor jednostavno ćete ostati sjediti.

Na dugim ili kratkim vožnjama - u novom Polu uvijek ćete sjediti udobno. Serijska ergonomska sjedala čuvaju vaša leđa tijekom vožnje i tako su udobna da ćete gotovo zaboraviti da sjedite u autu.

Pobrinite se za individualnu klimu putovanja.

Pretoplo, prehladno ili nešto između? Ponekad je teško pronaći pravu temperaturu. Pogotovo ako se vozite s više suputnika. Zahvaljujući opcijskom klima-uređaju s dvije zone klimatizacije ovakve diskusije spadaju u prošlost.

Sunce, vjetar i više: ovaj je pomični krov otvoren za sve.

Uživajte u lijepoj perspektivi: zahvaljujući opcijskom panoramskom podiznom/pomičnom krovu imate slobodan pogled na nebo dok u vaš Polo ulaze sunce i ugodan svježi zrak.

Otvorite vrata kao čarolijom.

Jednostavno uđite u vozilo a da ključ uopće ne uzmete ruku. Zahvaljujući opcijskom sustavu zaključavanja i pokretanja vozila "Keyless Access" dovoljno je da ga nosite sa sobom. Nakon toga pokrenite i motor bez ključa, jednostavnim pritiskom na gumb.

Tehnologija Moderna tehnologija motora u vašem Polu odlikuje se štedljivošću, dobrom vučom i snagom. Točno ono što vam treba kada ste rado i često na putu, ali potrošnju goriva ipak želite zadržati u prihvatljivim granicama.

Motori
Odabir profila vožnje
Start-stop sustav

Profitirajte dvostruko.

TSI benzinski motori i TDI dizelski motori uz nisku potrošnju vozaču nude veliku snagu koja oduševljava. 

Novi Polo prilagodit će se vašem stilu vožnje.

Vozite li radije ekonomično ili sportski? Ili vam je važniji komfor? Opcijskim sustavom za odabir profila vožnje vozna svojstva vozila prilagodit ćete vlastitom stilu vožnje i stanju na cesti i prometu.

Iskoristite energiju kočenja.

Kada motor radi na semaforu, nepotrebno trošite gorivo. Stoga start-stop sustav isključuje motor čim skinete nogu s papučice spojke. Energija koja se oslobađa pri kočenju usmjerava se do akumulatora i tamo pohranjuje.

Mogućnost individualiziranja Odaberite željeni dizajn iz više paketa i konfigurirajte svoj Polo prema vlastitim željama. Mali detalji formirat će njegov veliki karakter i od njega načiniti pratitelja koji odražava vaš stil.

"Style" paket

Osigurajte svom Polu novi izgled.

Opcijskim paketom "Style" dodatno ćete oplemeniti unutrašnju opremu svog Pola. Pored komfornih sportskih sjedala i tamne krovne obloge vrijedni detalji kao što su sjajno lakirani ukrasni umetci, ukrasi od umjetne kože i sivi ukrasni šavovi na sjedalima stvaraju prostor fascinantne koncepcije.

 

Uvodi se kasnije. Vaš Volkswagen partner rado će vas savjetovati.

Ukrasni paket

Odaberite individualni izgled svog interijera.

Ukrasni paket u skladu s vašim individualnim ukusom: po želji birajte između različitih boja. Instrumentna ploča i drugi dizajnerski elementi još više se ističu primjenom odgovarajućih boja.

Idući koraci