Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Leading the way – Novi Touareg u pretprodaji s cijenom od 525.000 kn

12.06.2018
  • Predstavljen 23. ožujka u Pekingu, a premijerno prikazan na Zagreb Auto Showu
  • SUV ofenziva: Touareg postavlja nova mjerila u višoj klasi
  • Snaga marke: Touareg predstavlja najviši stupanj dizajna, tehnologije, dinamike u vožnji i udobnosti
  • Priča o uspjehu: do sada oko milijun proizvedenih Touarega

Zagreb - Svoj najnoviji model Volkswagen je predstavio na svom najvećem tržištu - u Kini, a novi Touareg premijerno je prikazan na Zagreb Auto Showu gdje je okrunjen titulom SUPER STAR Zagreb Auto Showa 2018. Najnoviji Volkswagen model predstavlja prekretnicu koja je dio velike ofenzive modela i tehnologije marke Volkswagen i koja jasno pokazuje što sve njihovi inženjeri i dizajneri znaju i umiju. Ovaj novi model oduševljava svojim ekspresivnim dizajnom, inovativnim sustavima sigurnosti te vrhunskom kvalitetom materijala i izvedbe što ga svrstava na sam vrh visoke klase u SUV segmentu.

Novi Touareg, krenuo je u pretprodaju s dizelskim motorom od 286 KS po cijeni od 525.000 kuna, dok službena prodaja kreće u rujnu kada stiže i slabija verzija dizelskog motora sa 231 KS. Benzinska izvedba 3.0 V6 TFSI sa 340 KS stiže iduće godine. Ovaj najnapredniji Volkswagen ikad opremljen je najmodernijim sustavima povezivosti i fuzijom infotainment sustava te sustava udobnosti, svjetala i potpore u vožnji pokazuje put budućnosti. Ovaj ekskluzivni SUV unosi čistu dinamiku u svoj segment. Najveća tržišta za ovu treću generaciju Touarega su Kina, Europa i Rusija. U svijetu je prodano gotovo milijun vozila prve i druge generacije ovog modela. Touareg nove generacije pruža jednaku udobnost i dinamiku kao i njegovi prethodnici, a kao tehnološki najprogresivniji Volkswagen svog vremena ima potencijal privući pažnju vozača svih modela više klase te tako osvojiti nove ciljne skupine.