Udobno se smjestite.

Udobnost.

U modelu T-Roc osjetit ćete visoku kvalitetu materijala i pomno odabranu opremu. T-Roc Design već u sklopu serijske opreme raspolaže prednjim komfornim sjedalima. Kod modela T-Roc Sport vozač i suvozač sjede na sportskim komfornim sjedalima koja su posebno konstruirana za dobru bočnu stabilnost. U naslonima se nalaze potpore za kralježnicu koje možete namjestiti tako da rasterete vaša leđa.

Presvlake sjedala nude vam mogućnost izražavanja osobnog ukusa. Opcijska oprema od kože "Vienna" koja zrači šarmom stilskog loungea djeluje izuzetno elegantno.

Pogled u svijetlu budućnost - u pravom smislu riječi - omogućit će vam i opcijski panoramski pomični krov. On propušta više svjetlosti u unutrašnjost vozila tako da ćete doživjeti jedinstven osjećaj prostranosti. Krov se sastoji od dvaju velikih staklenih dijelova, pri čemu prednji dio raspolaže električnom funkcijom podizanja i pomicanja. U slučaju prejakog sunčevog zračenja stakleni se krov može pritiskom na gumb potpuno prekriti roletom koja je smještena ispod njega.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Novi T-Roc.