Pokažite sportski stav.

T-Roc Sport.

Tko bi im mogao odoljeti? 17" kotači od lakog metala i impresivne sjajne crvene kočione čeljusti* jamče izgled koji nećete tako lako zaboraviti. Tamnocrvena stražnja svjetla u LED tehnici* naglašavaju samouvjereni nastup pri pogledu na stražnji dio vozila. Stražnje staklo i stražnja bočna stakla također su zatamnjena* te se tako idealno uklapaju u cjelokupnu sportsku sliku modela T-Roc Sport. Zatamnjena stakla apsorbiraju dio sunčevog zračenja i na taj način osiguravaju poseban svjetlosni ugođaj u unutrašnjosti. Tako ćete lakše ostati hladne glave kada srce počne ubrzano kucati zbog tolikog užitka u vožnji.

U unutrašnjosti će vas osim toga dočekati crna krovna obloga*, a ambijentalno osvjetljenje* omogućit će vam da uronite u ugodnu atmosferu. Dok je osvjetljenje prostora za noge izvedeno u bijeloj boji, dekorativne su letvice osvijetljene u crvenoj boji. A za osjećaj karakterističan za motosport pobrinut će se papučice od plemenitog čelika*. Serijsko višenamjensko kolo upravljača od kože dobro liježe u ruci. Sportska komforna sjedala za vozača i suvozača nude osjetnu bočnu stabilnost te zahvaljujući integriranoj manualnoj potpori za kralježnicu doprinose udobnom položaju sjedenja i na dužim putovanjima. Serijski su opremljena tkaninom u dizajnu "Interface", no po želji su vam dostupna i sjedala od kože "Vienna".

*Opcijska dodatna oprema uz nadoplatu.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Novi T-Roc.