Tako ćete uz dobru zabavu zadržati pravac.

Radiouređaj i navigacija.

Jeste li spremni za koncert iz snova? Na repertoaru su dva radiouređaja i jedan navigacijski sustav koji su redom opremljeni u prvorazrednoj kvaliteti.

Serijski radiouređaj "Composition Media" obuhvaća šest zvučnika. Sadrži ulaz za SD karticu i omogućuje prijam FM radiopostaja te dodatno CD jedinicu, USB sučelje i Bluetooth vezu za mobilne telefone. K tomu je zahvaljujući dodirnom zaslonu u boji veličine 20,3 cm (8") moguće posebno ugodno rukovanje. Glazbu možete reproducirati u MP3 i WMA formatu.

Opcijski navigacijski sustav "Discover Media" također je opremljen dodirnim zaslonom u boji veličine 20,3 cm (8"). S veseljem očekujte i šest zvučnika, FM radioprijam, CD jedinicu koja glazbu reproducira u MP3, AAC i WMA formatu, dva otvora za SD kartice, USB sučelje te sučelje za telefon preko bluetootha.

Svi navedeni uređaji k tomu su opremljeni Diversity antenom koja doprinosi dobrom prijemu čak i u otežanim uvjetima. Povrh toga od sustava "Composition Media" naviše opcijski je moguće koristiti prednosti digitalnog radioprijema DAB+.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Novi T-Roc.