T-Roc će uskočiti umjesto vas.

Opuštena vožnja.

Monotone dionice, vozni trakovi koji se sužavaju i uske brze ceste - vožnja automobilom može itekako oslabiti koncentraciju. T-Roc je nasreću opremljen potporom zadržavanja vozila u voznom traku "Lane Assist" u sklopu serijske opreme. Ona može pridonijeti1 smanjenju sudara uvjetovanih padom koncentracije. Naime, "Lane Assist" inicira korektivnu regulaciju upravljanja u slučaju da sustav registrira da će vozilo početi napuštati vozni trak.

U vožnji sa znatno nižom razinom stresa možete osim toga uživati sa serijskom automatskom regulacijom razmaka ACC. Ona nadzire promet ispred vozila i održava razmak1 - pri brzini do čak 210 km/h.

Potpora kod prometnog zastoja koja je po želji dostupna za motore s automatiziranim mjenjačem s dvije spojke DSG učinit će usporeni promet podnošljivijim. Tako T-Roc pri brzini od 0 do 60 km/h prati vozilo ispred sebe te automatski regulira gas i kočnicu1. Pritom će se vozilo također zadržati u voznom traku.

Sa sustavom "Emergency Assist" po želji imate sustav u vozilu koji može preuzeti djelomično autonomno upravljanje vozilom1 u hitnom medicinskom slučaju. Aktivira se kada vozač ne upravlja, ne koči i ne ubrzava. Ako sustav prepozna ovakvu situaciju, "Emergency Assist" će kontrolirano zaustaviti T-Roc nakon upozorenja putem kočionih trzaja i blagog zanošenja u vlastitom voznom traku.

1. U okviru granica sustava.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Novi T-Roc.