Više ne morate voziti bez interneta.

Connectivity.

Internet u automobilu u Volkswagenu se zove Car-Net. Iza toga se kriju praktične usluge i korisne aplikacije. Paket Car-Net usluga "Guide & Inform"1 po želji vam na raspolaganju stoji u kombinaciji s infotainment sustavom "Discover Media". Povezivanjem na internet možete se koristiti podacima čija se aktualnost gotovo i ne može nadmašiti. Kada primjerice negdje dođe do zastoja ili kada se zastoj raščisti, to ćete saznati online gotovo u stvarnom vremenu. Posebno praktično: vaša se ruta automatski prilagođava na prikladan način. Dozvolite Car-Netu da traga za primamljivim lokacijama te pomoću online traženja posebnog odredišta otkrijte brojne atraktivne restorane. Brzo ćete moći pronaći i druga, vama zanimljiva posebna odredišta. Bilo da je riječ o hotelu, benzinskoj postaji ili novootvorenom kinu: podaci s interneta pobrinut će se za brojna uzbudljiva i korisna otkrića.

Opcijski Car-Net App-Connect omogućuje vam jednostavno povezivanje vašeg smartphonea sa serijskim radiosustavom "Composition Media" ili po želji dostupnim navigacijskim sustavom "Discover Media". Na taj način možete pomoću dodirnog zaslona rukovati odabranim aplikacijama s vašeg mobilnog telefona. Međutim, prednost nije samo jednostavno rukovanje: brojne aplikacije mogu obrađivati informacije koje je vozilo stavilo na raspolaganje kako bi vam ponudile dodatne korisne ili zabavne funkcije. Volkswagen nudi čak tri sučelja za povezivanje smartphoneova s pregršt mogućnosti: MirrorLink®, Android Auto™ od Googlea i Apple CarPlay™. Na stranici www.volkswagen.de/mobiltelefon možete provjeriti s kojom je od navedenih tehnologija kompatibilan vaš smartphone. Imajte također na umu da neke aplikacije nisu u ponudi za sve tri tehnologije te da se raspoloživost ovih tehnologija može razlikovati ovisno o pojedinoj zemlji.

Kada predstoji sljedeći inspekcijski servis? Koliko je spremnik za gorivo napunjen? Posebno onda kada vozilo koristi više osoba, dobro je znati da se odgovor na ova pitanja po želji može jednostavno dobiti i online putem. Zahvaljujući opcijskim Car-Net uslugama "Security & Service"2 na raspolaganju vam stoje brojni relevantni podaci o vozilu na Car-Net portalu ili u sklopu Car-Net aplikacije. Tehnologija se može pokazati korisnom i tijekom vožnje: ako sustav u okviru svojih granica registrira sudar, automatski će se uspostaviti kontakt s Volkswagenovom centralom za pozive u nuždi. Hitni slučaj možete naravno dojaviti i manualno pritiskom na gumb. Uslugom poziva u nuždi, moguće je, ovisno o situaciji, alarmirati pomoć na licu mjesta.

1. Korištenje mobilnih online Car-Net usluga "Guide & Inform" moguće je samo s opcijskom opremom "Discover Media". Dodatno vam je potreban mobilni uređaj (npr. smartphone) koji može poslužiti kao mobilni Wi-Fi hotspot. Alternativno se mogu koristiti opcijski CarStick i zasebna SIM kartica s podatkovnom opcijom. Car-Net usluge "Guide & Inform" raspoložive su isključivo ako između vas i vašeg mobilnog operatera postoji ugovor ili ako ćete zasebno sklopiti takav ugovor s mobilnim providerom, i to isključivo unutar pokrivenosti dotične mobilne mreže. Uslijed preuzimanja podatkovnih paketa s interneta mogu, posebno tijekom korištenja u inozemstvu, nastati dodatni troškovi (npr. naknade za roaming) ovisno o dotičnoj mobilnoj tarifi. Zbog količine podataka nastale uslijed korištenja Car-Net usluga "Guide & Inform" svakako preporučujemo ugovaranje opcije flatrate s vašim mobilnim providerom! Za korištenje Car-Net usluga "Guide & Inform" potrebno je sklopiti zaseban ugovor s tvrtkom Volkswagen AG. Nakon primopredaje vozila kupac ima 90 dana za registraciju vozila na stranici volkswagen-carnet.com/hr. Raspoloživost Car-Net usluga "Guide & Inform" može se razlikovati ovisno o zemlji. Ove usluge na raspolaganju su za vrijeme trajanja ugovora te podliježu sadržajnim izmjenama. Detaljnije informacije o Car-Net uslugama "Guide & Inform" potražite na stranici www.volkswagen.com/car-net te kod svojeg Volkswagen partnera, a informacije o uvjetima mobilnih tarifa kod svojeg mobilnog operatera.

2. Za korištenje Car-Net usluga "Security & Service" potrebno je sklopiti zaseban ugovor s tvrtkom Volkswagen AG. Radi mogućnosti korištenja usluga u njihovom punom vremenu korištenja, kupac nakon primopredaje vozila ima 90 dana za registraciju vozila na stranici www.volkswagen.com/Car-Net. Usluga poziva u nuždi aktivirana je već tijekom isporuke vozila, bez potrebe za registracijom. Raspoloživost Car-Net usluga može se razlikovati ovisno o zemljama. Ove usluge na raspolaganju su za vrijeme trajanja ugovora te podliježu sadržajnim izmjenama tijekom razdoblja trajanja ugovora. Za korištenje besplatne aplikacije Car-Net App potrebni su smartphone s operativnim sustavom iOS ili Android te SIM kartica s podatkovnom opcijom u okviru postojećeg ili zasebno sklopljenog ugovora između vas i vašeg mobilnog operatera. Uslijed slanja ili preuzimanja podatkovnih paketa putem interneta mogu, posebno prilikom korištenja u inozemstvu, nastati dodatni troškovi (npr. naknade za roaming) ovisno o dotičnoj mobilnoj tarifi. Detaljnije informacije o Car-Net uslugama "Security & Service" potražite na stranici www.volkswagen.com/Car-Net te kod svojeg Volkswagen partnera, a informacije o uvjetima mobilnih tarifa kod svojeg mobilnog operatera.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Novi T-Roc.