Ostanite suvereni i kod izazovnih uvjeta na cesti.

4MOTION Active Control.

 

Podloga se može promijeniti, ali ne i vaš užitak u vožnji: odlučite li se za T-Roc s pogonom 4MOTION, tada možete aktivirati profile vožnje za različite uvjete na cesti zahvaljujući sustavu 4MOTION Active Control. Pritom možete birati između opcija Snow, Offroad i Offroad Individual. Sustavom možete rukovati sasvim jednostavno preko prekidača s funkcijom okretanja i pritiskanja. U dodatnom modusu Onroad možete primjerice odabrati štedljivi modus Eco ili dinamični modus Sport.

4MOTION Active Control radi zajedno s potporom za vožnju nizbrdo, potporom za kretanje uzbrdo, elektroničkim programom stabilizacije i elektroničkom blokadom diferencijala. Ovisno o odabranom profilu promijenit će se karakteristike pogona kao što su doziranje papučice gasa, promjene stupnjeva prijenosa, kočnica motora i potpora pri kretanju. Rezultat: doživljaj vožnje koji je još bezbrižniji - kako na snijegu tako i na neasfaltiranim cestama.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Novi T-Roc.