Pokažite svom Golfu kuda ide -
pokretom ruke

Discover Pro

Želite drugu pjesmu? Promijeniti postavke sustava? Pojačati ambijentalno osvjetljenje? Nema problema: svoju zapovijed dajte opcijski dostupnom navigacijskom sustavu "Discover Pro" jednostavnim pokretom ruke. Oduševit će vas za početak svojim velikim ekranom od čak 25,4 cm (10"), 3D prikazom karata te svojih 8 zvučnika i FM radioprijemnikom. Osim toga, pronađite i dva SD čitača, USB utor te povežite svoj smartphone pomoću bluetootha. 

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Život se događa s Golfom Novi Golf

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
Remix d.o.o. Created with Sketch.
Remix d.o.o. Created with Sketch.