Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

Savršenstvo dizajnerskog izričaja Coupe modeli

 

Sportsko-elegantna coupe vozila Volkswagena očaravaju na prvi pogled. Bez obzira iz koje perspektive. Svojim elegantnim linijama, impresivnim stražnjim pogledom i izrazitim karakterom zrače samopouzdanjem kada god se nađu na cesti.

Arteon

Dinamika i dizajn u najboljem svjetlu.

U čemu je tajna njegove posebne privlačnosti? U novom Arteonu dizajnerski elementi klasičnog sportskog automobila kombiniraju se s elegancijom i prostranošću fastbacka. On je avangardni Gran Turismo poslovne klase koji dodiruje srce i um. Na prvi pogled budi entuzijazam zbog svog izražajnog dizajna, a zatim iznenađuje svojim praktičnim vrlinama i zapanjujuće velikom količinom prostora.