VW Golf: Odabir profila vožnje

 

U novom Golfu putujete istovremeno dinamično i ekonomično. No poželite li katkad da vaše vozilo ima još izraženije sportske karakteristike? Želite li se voziti uz još veću uštedu goriva? S opcijskim odabirom profila vožnje odluke ćete donositi ovisno o situaciji i osobnim potrebama. Odaberite željeni profil jednostavnim pritiskom na gumb ili preko dodirnog zaslona vašeg infotainment sustava. Na taj će se način automatski prilagoditi pogon i upravljač, a kod automatiziranog mjenjača s dvije spojke DSG točke stupnjeva prijenosa.

Profil vožnje ECO primjerice podržava vozača pri vožnji koja je ekološki prihvatljiva i kojom se ostvaruje ušteda goriva. U tu svrhu između ostalog prilagođava performanse motora i aktivira start-stop sustav ako je isključen. K tomu se aktivira regulacija klima-uređaja i sustava upravljanja toplinom s poboljšanom potrošnjom. Ako se odlučite za automatizirani mjenjač s dvije spojke DSG, on će odabrati ranije trenutke mijenjanja stupnjeva prijenosa i na taj način što češće aktivirati vožnju u praznom hodu kojom se ostvaruje ušteda energije.

Naravno da ćete moći uživati i u normalnoj udobnosti - nju će vam omogućiti profil vožnje NORMAL. No ako želite putovati sa sportskim karakteristikama ili se suočiti s izazovima vijugave ceste, onda biste najbolje trebali odabrati profil SPORT. Modus INDIVIDUAL posebno je fleksibilan: u njemu možete kombinirati pojedinačna usklađenja prema svojim preferencijama te čak i pohraniti svoja željena namještanja u pogledu na grijanje, klima-uređaj i glavna svjetla.

 

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Golf
Od Kn 149.897,-

Golf Svestran kao nijedan drugi.