Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Golf
Od Kn 149.897,-

Golf Svestran kao nijedan drugi.

Spreman na sve što dolazi.

Novi Golf nalazi se na startnoj poziciji: s izraženijim sportskim karakterom te dinamičniji i markantniji no ikad prije. U njemu će se cijeli niz najsuvremenijih infotainment sustava i sustava potpore pobrinuti da budete pripravni na sve svakodnevne izazove današnjice i budućnosti.

 

Galerija fotografija

Doživite novi Golf iz različitih perspektiva.

Doživite novi Golf iz različitih perspektiva.

Oprema i dizajn

Eksterijer

Stapanje dinamike i elegancije.

Golf već na prvi pogled - s markantnim i samouvjerenim nastupom kao u svakoj dosadašnjoj generaciji. Od nanovo oblikovanih glavnih svjetala i branika preko dinamične rešetke hladnjaka te sve do stražnjeg difuzora i impresivnih stražnjih svjetala u LED tehnologiji.

Interijer

Prostranost susreće udobnost, kvalitetu i nove tehnologije.

Novi Golf nudi vam sve to u svojoj unutrašnjosti. Sa samo jednim ciljem pred očima: zajamčiti da vam svako putovanje protekne što opuštenije.

Dizajn svjetala

Rasvijetlit će vam situaciju već na prvi pogled.

Dizajn svjetala u novom Golfu itekako se može pokazati, i to u brojnim atraktivnim varijantama. Bez obzira na to za koju se ponudu odlučite: svjetla će doprinijeti dobroj vidljivosti.

Kotači

Situacija izgleda i više nego dobro: Golfov program kotača.

S kojom će kombinacijom guma i naplataka vaš Golf najbolje izgledati pitanje je ukusa. Kotači od lakog metala u svakom slučaju naglašavaju sportsku narav Golfa.

Učinkovitost

Motori

Profitirajte od velike snage uz istovremeno nisku potrošnju.

TSI benzinski motori i TDI dizelski motori usmjereni su na razvijanje velike snage uz nisku potrošnju i zasigurno će vas oduševiti.

4MOTION

Nemojte izgubiti tlo pod nogama.

Ne želite se odreći izvrsne trakcije ni na mokroj i neravnoj podlozi? Zahvaljujući po želji dostupnom i inteligentnom pogonu na sve kotače 4MOTION to je moguće gotovo svugdje.

Aktivni sustav cilindara

Katkad je dobro isključiti se i uštedjeti gorivo.

Ako nije potrebna najveća snaga, nećete niti primijetiti kada motor radi samo s dvama cilindrima. To vam omogućuje sustav isključivanja cilindara. Na taj način možete znatno smanjiti potrošnju goriva.

Odabir profila vožnje

Novi Golf prilagođava se vašem načinu vožnje.

Vozite li se radije ekonomično ili sportski? Ili vam je ipak važnija udobnost? S opcijskim odabirom profila vožnje prilagodit ćete vozna svojstva automobila svome načinu vožnje te dotičnoj cesti i stanju u prometu.

Infotainment

Telefonija

Olakšat će vam komunikaciju.

Odgovorite. No neka vam pritom obje ruke ostanu na kolu upravljača. Novi Golf u tu će vam svrhu po želji ponuditi dva komforna sučelja za telefon.

Radiouređaji

Ako želite, možete samo slušati radio.

Volite slušati glazbu tijekom vožnje, no pritom se ne želite odreći najaktualnijih informacija i prvorazredne udobnosti? Onda će vas naša dva dostupna radiouređaja jednostavno oduševiti.

Navigacija

Ovako ćete zabavljeni dospjeti do svog odredišta.

Dva opcijska navigacijska sustava nude pregršt inovativnih funkcija i ispunit će vam svaku želju. Stoga ćete se izvrsno zabavljati i svejedno ostati na pravom putu.

Car-Net Guide & Inform

Ostanite na putu i budite informirani.

Sa sustavom Car-Net Guide & Inform pronaći ćete zanimljiva odredišta u svome okruženju, obližnja parkirna mjesta ili sljedeću benzinsku postaju. K tomu ćete primati aktualne prometne informacije s opcijskom preporukom za obilaženje prometnih zastoja ili vijesti s interneta.

Sustavi potpore

ACC i Front Assist

I kada su ceste pune ostat ćete potpuno opušteni.

Poželite li i vi nekad imati sustav potpore koji će umjesto vas obraćati pozornost na promet ispred vašeg vozila? S automatskom regulacijom razmaka ACC i sustavom nadzora okoline Front Assist koji je sadržan u paketu te City funkcijom kočenja u nuždi i sustavom prepoznavanja pješaka putovat ćete opuštenije.

Park Assist

Parkiranje može biti tako lako.

Parkirate li još uvijek sami? Opcijska potpora upravljanja pri parkiranju "Park Assist" može vas poštedjeti bjesomučnog okretanja kola upravljača i olakšati traženje parkirnog mjesta. Preko ultrazvučnih senzora utvrđuje se hoće li vaš Golf stati u parkirno mjesto.

Potpora kod prometnog zastoja i Emergency Assist

Kako biste išli unaprijed i kada sve stoji na mjestu.

Opcijska potpora kod prometnog zastoja pruža vam potporu u stresnom prometu s čestim zaustavljanjima i kretanjima te vam na taj način može pomoći u izbjegavanju tipičnih sudara u prometnim zastojima. Opcijski sustav Emergency Assist može prepoznati kada vozač više nije pripravan za vožnju te započeti s djelomičnim upravljanjem vozilom.

Blind Spot senzor s potporom izlaska iz parkirnog mjesta

Jednostavno prepustite parkiranje svome automobilu.

Opcijski Blind Spot senzor s potporom izlaska iz parkirnog mjesta upozorava vas tijekom vožnje te u okviru ograničenja sustava na vozila u mrtvom kutu. Sustav kod izlaska iz parkirnog mjesta unatrag nadzire područja s obiju strana i iza vozila.

Udobnost

Active Info Display

Vidite samo one informacije koje želite vidjeti.

Brzinomjer je lanjski snijeg. Po želji zamijenite klasični prikaz u obliku cijevi zaslonom visoke razlučivosti. Inovativni kombinirani instrument Active Info Display može vam pružiti informacije koje su puno opsežnije od pukog prikaza brzine i razine napunjenosti spremnika za gorivo.

DYNAUDIO Excite

Kako ne biste samo vi savršeno sjeli nego i tonovi.

Glazba u vozilu koja zvuči bolje nego preko Hi-Fi uređaja? Po želji dostupni sound sustav DYNAUDIO Excite usklađen je s prostornom akustikom vozila i donosi vam zvuk koji ne biste očekivali - čak i ako ste naviknuti na vrhunske tonove.

Sjedalo ergoActive

Ako volite svoja leđa.

Opcijsko sportsko sjedalo ergoActive s mogućnošću namještanja u 14 položaja omogućuje vam iznimnu udobnost tijekom sjedenja. Vozačevo sjedalo možete jednostavno prilagoditi svojoj tjelesnoj građi i istovremeno rasteretiti svoja leđa. Inovativno sjedalo ima integriranu masažnu funkciju te posjeduje mogućnost grijanja.

Kožna oprema

Odaberite bezvremensku eleganciju.

U svakoj vožnji uživat ćete u neusporedivom osjećaju ekskluzivnog ambijenta. Po želji ćete za svoj Golf dobiti najkvalitetniju kožnu opremu i opremu ArtVelours, između ostalog s grijanjem sjedala i ergonomskim kožnim višenamjenskim upravljačem.

Idući koraci