Ovaj pogled očarat će sve suputnike

Panoramski podizni i pomični krov

Stakleni krov propušta više svjetla u unutrašnjost vozila; na taj ćete način doživjeti jedinstveni osjećaj prostranosti - posebice kada otvorite po želji dostupni panoramski podizni i pomični krov. Prije svega se najmlađi suputnici neće moći prestati diviti nakon što otkriju ovaj očaravajući pogled.

Krov se sastoji od dvaju velikih staklenih dijelova, pri čemu prednji dio raspolaže funkcijom električnog podizanja i pomicanja. Kod prejakog sunčevog zračenja stakleni se krov može pritiskom na tipku u potpunosti prekriti pokrivkom koja se nalazi ispod njega.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Pretvara snove o prostoru u stvarnost Golf Variant

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim