Golf Variant se prilagođava se vašem načinu vožnje

Odabir profila vožnje

U Golfu Variant putujete istovremeno dinamično i ekonomično. No poželite li katkad da vaše vozilo ima još izraženije sportske karakteristike? Želite li se voziti uz još veću uštedu goriva? S opcijskim odabirom profila vožnje odluke ćete donositi ovisno o situaciji i osobnim potrebama. Odaberite željeni profil jednostavnim pritiskom na gumb ili preko dodirnog zaslona vašeg infotainment sustava. Na taj će se način automatski prilagoditi pogon i upravljač, a kod automatiziranog mjenjača s dvije spojke DSG točke stupnjeva prijenosa.

Profil vožnje ECO primjerice podržava vozača pri vožnji koja je ekološki prihvatljiva i kojom se ostvaruje ušteda goriva. U tu svrhu između ostalog prilagođava performanse motora i aktivira start-stop sustav ako je isključen. K tomu se aktivira regulacija klima-uređaja i sustava upravljanja toplinom s poboljšanom potrošnjom. Ako se odlučite za automatizirani mjenjač s dvije spojke DSG, on će odabrati ranije trenutke mijenjanja stupnjeva prijenosa i na taj način što češće aktivirati vožnju u praznom hodu kojom se ostvaruje ušteda energije.

Naravno da ćete moći uživati i u normalnoj udobnosti - nju će vam omogućiti profil vožnje NORMAL. No ako želite putovati sa sportskim karakteristikama ili se suočiti s izazovima vijugave ceste, onda biste najbolje trebali odabrati profil SPORT. Modus INDIVIDUAL posebno je fleksibilan: u njemu možete kombinirati pojedinačna usklađenja prema svojim preferencijama te čak i pohraniti svoja željena namještanja u pogledu grijanja, klima-uređaja i glavnih svjetala.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Pretvara snove o prostoru u stvarnost Golf Variant

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim