Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Golf Variant
Od Kn 174.733,-

Golf Variant Pretvara snove o prostoru u stvarnost.

Spreman na sve što dolazi.

Što god imali na umu, on je spreman na sve i fleksibilan poput vas. Novi Golf Variant nudi vam pregršt prostora, dinamičan dizajn, sportski motor i cijeli niz sustava potpore za vozača.

Galerija fotografija

Doživite značajke novog Golfa Variant iz svih perspektiva.

Doživite značajke novog Golfa Variant iz svih perspektiva.

Oprema & Dizajn

Vanjski dizajn

Ovaj dizajn će vas usrećiti.

Da je novi Golf Variant više od isključivo korisnog vozila za svakodnevicu prepoznat ćete na prvi pogled po njegovome dinamičnom i elegantnom jeziku dizajna te brojnim kvalitetnim detaljima. Stvoren je za stilski nastup i pokazuje se sa svoje samouvjerene strane.

Interijer

Prostranost susreće udobnost, kvalitetu i nove tehnologije.

Novi Golf Variant nudi vam sve to u svojoj unutrašnjosti. Sa samo jednim ciljem pred očima: zajamčiti da vam svako putovanje protekne što opuštenije.

Dizajn svjetala

Još uočljiviji s LED svjetlima.

Cilj je od početka jasan - s Golfom Variant s modernim dizajnom svjetala i LED tehnologijom, očekuju vas još zanimljivija putovanja. 

Kotači

Situacija izgleda i više nego dobro: Golfov program kotača.

S kojom će kombinacijom guma i naplataka vaš Golf najbolje izgledati pitanje je ukusa. Kotači od lakog metala u svakom slučaju naglašavaju sportsku narav Golfa Variant.

Učinkovitost

Motori

Profitirajte od velike snage uz istovremeno nisku potrošnju.

TSI benzinski motori i TDI dizelski motori usmjereni su na razvijanje velike snage uz nisku potrošnju i zasigurno će vas oduševiti.

 

 

4MOTION

Nemojte izgubiti tlo pod nogama.

Ne želite se odreći izvrsne trakcije ni na mokroj i neravnoj podlozi? Zahvaljujući po želji dostupnom i inteligentnom pogonu na sve kotače 4MOTION to je moguće gotovo svugdje.

 

Aktivni sustav cilindara

Katkad je dobro isključiti se i uštedjeti gorivo.

Ako nije potrebna najveća snaga, nećete niti primijetiti kada motor radi samo s dvama cilindrima. To vam omogućuje sustav isključivanja cilindara. Na taj način možete znatno smanjiti potrošnju goriva.

Odabir profila vožnje

Novi Golf Variant prilagođava se vašem načinu vožnje.

Vozite li se radije ekonomično ili sportski? Ili vam je ipak važnija udobnost? S opcijskim odabirom profila vožnje prilagodit ćete vozna svojstva automobila svome načinu vožnje te dotičnoj cesti i stanju u prometu.

Infotainment

Radiouređaji

Ako želite, možete samo slušati radio.

Volite slušati glazbu tijekom vožnje, no pritom se ne želite odreći najaktualnijih informacija i prvorazredne udobnosti? Onda će vas naša dva dostupna radiouređaja jednostavno oduševiti.

Navigacija

Ovako ćete zabavljeni dospjeti do svog odredišta.

Dva opcijska navigacijska sustava nude pregršt inovativnih funkcija i ispunit će vam svaku želju. Stoga ćete se izvrsno zabavljati i svejedno ostati na pravom putu.

Car-Net Guide & Inform

Ostanite na putu i budite informirani.

Sa sustavom Car-Net Guide & Inform pronaći ćete zanimljiva odredišta u svome okruženju, obližnja parkirna mjesta ili sljedeću benzinsku postaju. K tomu ćete primati aktualne prometne informacije s opcijskom preporukom za obilaženje prometnih zastoja ili vijesti s interneta.

Telefonija

Olakšat će vam komunikaciju.

Odgovorite. No neka vam pritom obje ruke ostanu na kolu upravljača. Novi Golf Variant u tu će vam svrhu po želji ponuditi dva komforna sučelja za telefon.

DYNAUDIO Excite

Kako ne biste samo vi savršeno sjeli nego i tonovi.

Glazba u vozilu koja zvuči bolje nego preko Hi-Fi uređaja? Po želji dostupni sound sustav DYNAUDIO Excite usklađen je s prostornom akustikom vozila i donosi vam zvuk koji ne biste očekivali - čak i ako ste naviknuti na vrhunske tonove.

Sustavi potpore

ACC & Front Assist

I kada su ceste pune ostat ćete potpuno opušteni.

Poželite li i vi nekad imati sustav potpore koji će umjesto vas obraćati pozornost na promet ispred vašeg vozila? S automatskom regulacijom razmaka ACC i sustavom nadzora okoline Front Assist koji je sadržan u paketu te City funkcijom kočenja u nuždi i sustavom prepoznavanja pješaka putovat ćete opuštenije.

Trailer Assist

Manevriranje prikolicom postaje jednostavnije.

Umjesto da gubite živce, jednostavno si možete olakšati život. Vaš Golf Variant može preuzeti kontrolu nad upravljanjem umjesto vas po pitanju ulaska u parkirno mjesto i manevriranja prikolicom. Opcijski sustav Trailer Assist uštedjet će vam puno posla.

Park Assist

Parkiranje može biti tako lako.

Parkirate li još uvijek sami? Opcijska potpora upravljanja pri parkiranju "Park Assist" može vas poštedjeti bjesomučnog okretanja kola upravljača i olakšati traženje parkirnog mjesta. Preko ultrazvučnih senzora utvrđuje se hoće li vaš Golf stati u parkirno mjesto.

Potpora kod prometnog zastoja i Emergency Assist

Kako biste išli unaprijed i kada sve stoji na mjestu.

Opcijska potpora kod prometnog zastoja pruža vam potporu u stresnom prometu s čestim zaustavljanjima i kretanjima te vam na taj način može pomoći u izbjegavanju tipičnih sudara u prometnim zastojima. Opcijski sustav Emergency Assist može prepoznati kada vozač više nije pripravan za vožnju te započeti s djelomičnim upravljanjem vozilom.

Blind Spot senzor s potporom izlaska iz parkirnog mjesta

Jednostavno prepustite parkiranje svome automobilu.

Opcijski Blind Spot senzor s potporom izlaska iz parkirnog mjesta upozorava vas tijekom vožnje te u okviru ograničenja sustava na vozila u mrtvom kutu. Sustav kod izlaska iz parkirnog mjesta unatrag nadzire područja s obiju strana i iza vozila.

Udobnost

Active Info Display

Vidite samo one informacije koje želite vidjeti.

Brzinomjer je lanjski snijeg. Po želji zamijenite klasični prikaz u obliku cijevi zaslonom visoke razlučivosti. Inovativni kombinirani instrument Active Info Display može vam pružiti informacije koje su puno opsežnije od pukog prikaza brzine i razine napunjenosti spremnika za gorivo.

Panoramski podizni i pomični krov

Ovaj pogled očarat će sve suputnike.

Želite više svjetla, zraka i dobrog raspoloženja tijekom vožnje? Onda se odlučite za panoramski podizni i pomični krov. Njegova je površina tolika da će zadiviti i suputnike na stražnjoj klupi.

Kožna oprema

Odaberite bezvremensku eleganciju.

U svakoj vožnji uživat ćete u neusporedivom osjećaju ekskluzivnog ambijenta. Po želji ćete za svoj Golf dobiti najkvalitetniju kožnu opremu i opremu ArtVelours, između ostalog s grijanjem sjedala i ergonomskim kožnim višenamjenskim upravljačem.

Prtljažnik

Smjestite i veće predmete bez problema.

Utovarni prostor vašeg Golfa Variant nije samo velik već je i praktično oblikovan. Podnica utovarnog prostora s mogućnošću spuštanja, ušice za vezanje prtljage i preklopiva stražnja sjedala samo su neki od primjera praktične serijske opreme.

Idući koraci

Neuer Gebrauchter gefällig?

Nie wieder böse Überraschungen beim Gebrauchtwagenkauf: Bei "Das WeltAuto" finden Sie ausschließlich Fahrzeuge, die von unseren Fachleuten geprüft sind. Gute Gebrauchtwagen. Garantiert.

Auf unserer VW Golf 6 Vorgängermodell-Seite finden Sie außerdem Spannendes rund um den Golf 6 sowie maßgeschneiderte Angebote.