Zatvoriti izbornik

Pretvara snove o prostoru u stvarnost Golf Variant

 

Pretvara snove o prostoru u stvarnost Golf Variant

Što god imali na umu, on je spreman na sve i fleksibilan poput vas. Golf Variant nudi vam pregršt prostora, dinamičan dizajn, sportski motor i cijeli niz sustava potpore za vozača.

Oprema & Dizajn

Izrazito kvalitetnom opremom i jasnim dizajnom odlikuje se svaki Volkswagen. Brojne mogućnosti individualizacije dodatno vam nude priliku da stvorite svoj potpuno osobni Golf Variant. Iznenadit ćete se izborom koji vam se nudi.

Eksterijer

Vanjski dizajn
Ovaj će vas dizajn usrećiti - posebno ako ga sami prezentirate

Da je Golf Variant više od isključivo korisnog vozila za svakodnevicu prepoznat ćete na prvi pogled po njegovome dinamičnom i elegantnom jeziku dizajna te brojnim kvalitetnim detaljima. Stvoren je za stilski nastup i pokazuje se sa svoje samouvjerene strane.

Više informacija

Unutrašnjost

Interijer
Doživite više prostora za udobnost

Prostranost susreće udobnost, kvalitetu i nove tehnologije. Golf Variant nudi vam sve to u svojoj unutrašnjosti. Sa samo jednim ciljem pred očima: zajamčiti da vam svako putovanje protekne što opuštenije.

Više informacija

Svjetla

Svjetla
Vaš Golf Variant zasjat će u još boljem svjetlu s LED tehnologijom

Cilj uvijek jasno pred očima - Golf Variant očekuje vas sa suvremenom tehnikom glavnih svjetala i brojnim drugim značajkama.

Više informacija

 

Kotači

Kotači
Situacija izgleda i više nego dobro: Golfov program kotača

S kojom će kombinacijom guma i naplataka7 vaš Golf najbolje izgledati pitanje je ukusa. Kotači od lakog metala u svakom slučaju naglašavaju sportsku narav Golfa Variant.

Više informacija

Značajke Golfa Variant iz različitih perspektiva

Infotainment

Neovisno o tome morate li tijekom vožnje telefonirati, jesu li vam potrebne aktualne prometne informacije, želite li pomoću navigacije doći do svog odredišta ili želite jednostavno slušati svoju glazbu - vaš Golf Variant nudi vam različite mogućnosti udobnog i jednostavnog korištenja moderne tehnologije.

Radiouređaji i navigacijski sustavi

Radiouređaji i navigacijski sustavi
Tako ćete uz dobru zabavu ostati na pravom putu

U vašem Golfu Variant vi odlučujete o svemu. Za to vam na raspolaganju stoje dva radiouređaja s odgovarajućim zvučnicima, tehnologijom kojom se jednostavno rukuje i brojnim mogućnostima priključivanja. Ili ćete se odlučiti za jedan od dvaju navigacijskih sustava koji će vam ispuniti sve želje. 

Više informacija

DYNAUDIO Excite

DYNAUDIO Excite
Kako ne biste samo vi savršeno sjeli nego i tonovi

Glazba u vozilu koja zvuči bolje nego preko Hi-Fi uređaja? Po želji dostupni sound sustav DYNAUDIO Excite usklađen je s prostornom akustikom vozila i donosi vam zvuk koji ne biste očekivali - čak i ako ste naviknuti na vrhunske tonove.

Više informacija

Telefonija

Telefonija
Olakšat će vam komunikaciju

Izjasnite se. Ali pritom ostavite obje ruke na kolu upravljača. Golf Variant u tu će vam svrhu po želji ponuditi dva komforna sučelja za telefon. 

Više informacija

 

Car-Net "Guide & Inform"

Car-Net "Guide & Inform"
Ostanite na putu i budite informirani

Sa sustavom Car-Net "Guide & Inform" pronaći ćete zanimljiva odredišta u svome okruženju, obližnja parkirna mjesta ili sljedeću benzinsku postaju. K tomu ćete primati aktualne prometne informacije s opcijskom preporukom za obilaženje prometnih zastoja ili vijesti s interneta.

Više informacija

Car-Net "App Connect"

Car-Net "App Connect"
Potpuna povezanost

App Connect - tri inovativne tehnologije koje dovode aplikacije pametnih telefona na dodirni zaslon vašeg informativno-zabavnog sustava: MirrorLink ™, Googleov Android Auto ™ i Apple CarPlay ™.

Sustavi potpore

Inteligentni sustavi potpore ­ za vozača u vašem Golfu Variant pridonose većem komforu u vožnji te vam mogu pomoći u svladavanju ili čak potpunom izbjegavanju kritičnih situacija. Iako ćete ovu tehnologiju tek rijetko primijetiti, dobro je znati da ona postoji.

Sustavi potpore

"Front Assist" i ACC

Natrag

I kada su ceste pune ostat ćete potpuno opušteni

S opcijskom automatskom regulacijom razmaka ACC putovat ćete opuštenije. Sustav nadzora okoline Front Assist, koji nudi City funkciju kočenja u nuždi i sustav prepoznavanja pješaka, dolazi u sklopu serijske opreme od linije Comfortline.

Potpora kod prometnog zastoja i Emergency Assist

Natrag

Kako biste išli unaprijed i kada sve stoji na mjestu

Opcijska potpora kod prometnog zastoja pruža vam potporu u stresnom prometu s čestim zaustavljanjima i kretanjima te vam na taj način može pomoći u izbjegavanju tipičnih sudara u prometnim zastojima. Opcijski sustav Emergency Assist može prepoznati kada vozač više nije pripravan za vožnju te započeti s djelomičnim upravljanjem vozilom.

Trailer Assist

Natrag

Manevriranje prikolicom postaje jednostavnije

Umjesto da gubite živce, jednostavno si možete olakšati život. Vaš Golf Variant može preuzeti kontrolu nad upravljanjem umjesto vas po pitanju ulaska u parkirno mjesto i manevriranja prikolicom. Opcijski sustav Trailer Assist uštedjet će vam puno posla.

"Blind Spot senzor

Natrag

Ovako će vam vaš Golf Variant pomoći pri promjeni voznog traka i izlasku iz parkirnog mjesta

Opcijski Blind Spot senzor s potporom izlaska iz parkirnog mjesta upozorava vas tijekom vožnje te u okviru ograničenja sustava na vozila u mrtvom kutu. Sustav kod izlaska iz parkirnog mjesta unatrag nadzire područja s obiju strana i iza vozila.

Komfor

Raskomotite se u svome Golfu Variant. Njegova opsežna osnovna oprema, jednostavno rukovanje i brojne komforne dodatne funkcije zajamčit će da ćete s njime opušteno uživati u svakom danu.

Prtljažnik
Panoramski podizni i pomični krov
Kožna oprema
Active Info Display

Prtljažnik
Smjestite i veće predmete bez problema

Utovarni prostor vašeg Golfa Variant nije samo velik već je i praktično oblikovan. Podnica utovarnog prostora s mogućnošću spuštanja, ušice za vezanje prtljage i preklopiva stražnja sjedala samo su neki od primjera praktične serijske opreme.

Panoramski podizni i pomični krov
Ovaj pogled očarat će sve suputnike

Želite više svjetla, zraka i dobrog raspoloženja tijekom vožnje? Onda se odlučite za panoramski podizni i pomični krov. Njegova je površina tolika da će zadiviti i suputnike na stražnjoj klupi.

Kožna oprema
Odaberite bezvremensku eleganciju

U svakoj vožnji uživat ćete u neusporedivom osjećaju ekskluzivnog ambijenta. Po želji ćete za svoj Golf dobiti najkvalitetniju kožnu opremu i opremu ArtVelours, između ostalog s grijanjem sjedala i ergonomskim kožnim višenamjenskim upravljačem.

Active Info Display
Vidite samo one informacije koje želite vidjeti

Brzinomjer je lanjski snijeg. Po želji zamijenite klasični prikaz u obliku cijevi zaslonom visoke razlučivosti. Inovativni kombinirani instrument Active Info Display može vam pružiti informacije koje su puno opsežnije od pukog prikaza brzine i razine napunjenosti spremnika za gorivo.

Tehnologija

Moderna tehnologija motora u vašem Golfu Variant odlikuje se štedljivošću, dobrim performansama i snagom. To je upravo ono što vam treba ako rado i često putujete, ali unatoč tome želite ograničiti svoju potrošnju.

Profitirajte od velike snage uz istovremeno nisku potrošnju

Motori

TSI benzinski motori i TDI dizelski motori usmjereni su na razvijanje velike snage uz nisku potrošnju i zasigurno će vas oduševiti.

Više informacija

Katkad je dobro isključiti se i uštedjeti gorivo

Aktivni sustav cilindara

Ako nije potrebna najveća snaga, nećete niti primijetiti kada motor radi samo s dvama cilindrima. To vam omogućuje sustav isključivanja cilindara. Na taj način možete znatno smanjiti potrošnju goriva.   

Više informacija

Nemojte izgubiti tlo pod nogama

4MOTION

Ne želite se odreći izvrsne trakcije ni na mokroj i neravnoj podlozi? Zahvaljujući po želji dostupnom i inteligentnom pogonu na sve kotače 4MOTION to je moguće gotovo svugdje. 

Više informacija

Golf Variant se prilagođava vašem načinu vožnje

Odabir profila vožnje

Vozite li se radije ekonomično ili sportski? Ili vam je ipak važnija udobnost? S opcijskim odabirom profila vožnje prilagodit ćete vozna svojstva automobila svome načinu vožnje te dotičnoj cesti i stanju u prometu.

Više informacija

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim