Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
ID. Budućnost je pred vratima.

Novi ID.

Revolucija umjesto evolucije.

S modelom ID.3 započinje nova era električne mobilnosti. Osjetite performanse električnog doba. Doživite revolucionaran dizajn i dosege spremne za svakodnevicu. Budućnost je spremna. Dakle, uđite i rezervirajte jedan od modela iz ekskluzivne posebne edicije: ID.3 1ST. Performanse: puni okretni moment od samog početka. Doseg: do 420 km električnog dosega (WLTP2) .

 

Rezervirajte sada

Rezervirajte model iz ekskluzivne posebne edicije ID.3 1ST.

  • Budite među prvima koji će voziti i doživjeti novi ID.3 1ST
  • Osigurajte ograničenu posebnu ediciju s ekskluzivnim elementima dizajna
  • Primajte novosti i aktualnosti o električnoj mobilnosti i novom modelu ID.3 1ST prije drugih

 Istaknute značajke modela ID.3 1ST

Ovdje ćete moći redovito otkrivati nove istaknute značajke koje ID.3 1ST čine inteligentnim odgovorom na izazove budućnosti. Znatiželjni ste? Onda pogledajte što vam novi ID.3 1ST može ponuditi.

Napredak kroz održivost
Okretni momenti ispunjeni radošću
Beskrajna zabava u vožnji
Električna mobilnost za sve
Start Video

Napredak kroz održivost

Ništa nije fascinantnije od budućnosti. Nove tehnologije pružaju nam nove mogućnosti. Istovremeno se suočavamo s velikim izazovima. Stoga je ID.3 1ST temeljito redizajniran: i potpuno električan. A prije svega je jedno: održiv. On je naše prvo vozilo koje se kupcima treba staviti na raspolaganje u potpunosti klimatski neutralno, i to zahvaljujući dosljednom smanjenju emisija CO2 u lancu opskrbe i proizvodnji. Neizbježne emisije CO2 nadoknadit će se projektima za klimatsku zaštitu.

Start Video

Okretni momenti ispunjeni radošću

Moel ID.3 1ST predstavlja jedinstven, električan doživljaj vožnje: puni okretni moment od samog početka, dosljedno dinamično ubrzanje i performanse od kojih će vam srce brže kucati. Kako biste mogli doživjeti taj osjećaj, morate ga još samo voziti.

Start Video

Beskrajna zabava u vožnji

Posebni modeli ID.3 1ST dostupni su s baterijom srednje veličine (62 kWh). Serijski će model biti dostupan u čak tri varijante: s malom baterijom (48 kWh) moći ćete voziti do 330 km (WLTP2), a s velikom je baterijom (82 kWh) moguće ostvariti do 550 km (WLTP2). Dakle, za gotovo svaki je cilj dostupan odgovarajući model.

Start Video

Električna mobilnost za sve

Serijski modeli linije ID. nude revolucionarnu električnu mobilnost s najsuvremenijom tehnikom. Posebna edicija modela ID.3 1ST sadrži ekskluzivne elemente dizajna, veću bateriju i povećani doseg. Kako bi sve veći broj ljudi mogao saznati kakva ona zaista jest: mobilnost budućnosti.

Prvi. Na prvi pogled.

Ekskluzivni detalji modela ID.3 1ST svakome već na prvi pogled pokazuju tko je prvi: počevši od amblema 1ST i markantnog dizajna stražnjih stupova preko kopče kola upravljača 1ST i papučica s dizajnom Play & Pause te sve do posebnog pozdrava na početnom zaslonu - ovo je zaista posebno izdanje.

Start Video

Rezervirajte sada

U nekoliko koraka do vaše ekskluzivne posebne edicije ID.3 1ST

Došao je taj trenutak: sada si možete osigurati jedan od ekskluzivnih i limitiranih posebnih modela ID.3 1ST. A što je još važnije: također ćete ga moći voziti prije drugih.

Korak 1: Odabir trgovca

Odaberite preferiranog Volkswagen trgovca kod kojeg ćete kasnije, uz predočavanje rezervacijskog koda, moći naručiti posebnu ediciju modela ID.3 1ST.

Korak 2: Prijava ili registracija

Nakon prikaza košarice, klikom na gumb za nastavak plaćanja prijavljujete se na carLOG. Još niste registrirani? Nema problema, jednostavno kliknite na "Rezervirajte sada" i slijedite upute. 

Korak 3: Prihvaćanje Općih uvjeta poslovanja / Newsletter

Nakon logina, odnosno nove registracije i prihvaćanja Općih uvjeta poslovanja te opcionalne prijave na poseban newsletter o prednarudžbama, klikom na "Dalje" dolazite na stranicu s podacima o načinima plaćanja.

Korak 4: Plaćanje predujma za rezervaciju i rezervacijski kod

Platite predujam za rezervaciju u iznosu od HRK 7.500 i tako si osigurajte ekskluzivni model ID.3 1ST. Plaćanje je moguće putem kreditnih kartica te direktnom uplatom. Nakon uplate, na vašu e-mail adresu ćete dobiti dvije poruke - potvrdu o uspješnoj transakciji i rezervacijski kod s kojim ćete moći naručiti vozilo.

Naše ideje za vašu mobilnost. Kako bi električna mobilnost ubuduće bila još jednostavnija, sastavili smo najbolje ponude za vaš ID.3.

Vaša benzinska postaja kod kuće: Wallbox
To se isplati: Volkswagen usluge financiranja

Vaša benzinska postaja kod kuće: Wallbox

Ne bi li bilo izvrsno kada biste ujutro mogli ući u napunjeni električni automobil i puni energije započeti svoj dan? Stoga marka Volkswagen uskoro na raspolaganje stavlja "visokoučinkovitu utičnicu" za instalaciju kod kuće: Wallbox. Nakon što ga instalirate, moći ćete noću priključiti i puniti svoj automobil. To je još praktičnije od točenja goriva. Uostalom, Wallbox će biti dostupan u dvije verzije s različitim učinkom punjenja u kilovatima. 

To se isplati: Volkswagen usluge financiranja

Električna mobilnost treba biti dostupna svima. Stoga ćete za model ID.3 uskoro moći profitirati od atraktivnih ponuda za leasing. Nudimo različite varijacije kako biste mogli uživati u opuštenoj mobilnosti.

Ovo bi vas moglo zanimati:

Koliko kilometara mogu prijeći?

Činjenice umjesto predrasuda

Priče "Visions of now"

Spreman kada i vi: ID. Crozz

Vizija električne mobilnosti: ID. Vizzion

Posvuda kod kuće: ID. Buzz