Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Volkswagen ID. Tvoja platforma za električnu mobilnost.

ID. Volkswagen, samo električno.

S našim ID. modelima započinje nova era električne mobilnosti: inteligentna, inovativna i održiva. I prije svega: dostupna svima. Jer znamo da jedna ideja može mijenjati svijet tek onda kada svi mogu biti dio nje.

 

Upravo zbog toga, od sada možete rezervirati dio svoje budućnosti.

 

Električno počinje sada.

Vrijeme je za promišljanje i pridruživanje novoj ideji: električna mobilnost u izvedbi Volkswagena. Za sve, koji žele ići novim putevima. Za sve, koji žele ostvariti nove ciljeve. I za sve, koji pritom žele napraviti razliku. 

Rezervirajte svoj ID.3 1ST

Želite biti jedan od prvih koji će doživjeti novi oblik električne mobilnosti? Osigurajte si model iz ograničene specijalne edicije ID.3 1ST s ekskluzivnim elementima dizajna te primajte novosti o e-mobilnosti prije drugih! 

ID. obitelj. Elektromobilnost za sve

Konceptna vozila naše ID. obitelji nude sve, što od budućnosti elektromobilnosti možeš očekivati: električna su, učinkovita i bez emisija - time čine idealno rješenje za sve nove izazove u mobilnosti i urbanosti koje kao društvo postavljamo. 

ID. obitelj

Vizija električne mobilnosti: ID. Vizzion

Posvuda kod kuće: ID. Buzz

Spreman, kada i vi: ID. Crozz

ID. znanje. Sve što morate znati o elektromobilnosti

Imaš pitanja o temama poput dosega, punjenja ili ekonomičnosti? Ovdje pronađi sve činjenice o elektromobilnosti i oslobodi se svake predrasude o električnim vozilima.

 

ID. znanje

Činjenice ispred predrasuda

Pitanja & Odgovori

Kako se puni?

Punjenje & Doseg

Koliko daleko mogu voziti?

Punjenje & Doseg

ID. Magazin. Doživi ID. lifestyle

Ovjde možete pronaći veliki izbor aktualnih priloga o temama kao što su mobilnost u budućnosti, moderan način života i inovacije sutrašnjice. Zabavite se čitanjem, pregledavanjem i otkrivanjem.