Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik
Pokreni video

Volkswagen, samo električno. ID.

 

Ovo se odnosi na sve

Vrijeme je za promjene, za nova razmišljanja i redefiniciju vožnje. S ID. Obitelji Volkswagen električnu mobilnost bez emisija omogućuje svima. Jer jedna ideja može napraviti veliki utjecaj, ako u njoj mogu sudjelovati svi. I tada možemo promijeniti svijet.

Ostanite informirani

Prijavite se i ostanite ispred svog vremena. Sve najnovije informacije o temama ID.3, ID. Obitelj i elektromobilnost na dlanu.

Vrijeme za električna vozila za sve

Potpuno električna ID. Obitelj nudi i više od same električni pogonjene vožnje. ID. je vaš osobni prostor na kotačima: automobile, koji vama pripada, vas razumije i od vas uči. S ID: novu dinamiku potpuno električnog ubrzanja mogu doživjeti svi. Brzo punjive baterije s velikim dosegom mogu dovesti svakog do njihovog osobnog cilja.

Električno postaje isplativo

Volkswagen ID. je kreiran za mnoge. Za milijune. ID. Obitelj nudi najmodernija električna vozila cjenovno usporediva s vozilima s motorima s unutarnjim izgaranjem - jer revolucija se može dogoditi samo ako svi možemo sudjelovati.

Nove udaljenosti

S Volkswagen ID. svi snovi postaju ostvarili. Svačiji snovi. Zahvaljujući brzom punjenju i dosegom u vožnji od 550km1  čak se i duža putovanja mogu ostvariti bez štetnih CO2 emisija.

Nova dinamika

Za okoliš održiva vožnja nikad nije bila ovoliko uzbudljiva. Bez mijenjanja brzine - niti automatski, niti manual - započinje novo doba električnog ubrzanja. A s njom i naš put prema potpuno autonomnoj vožnji.

Još više povezan

Voziti ID. je više od vožnje običnog automobile. Inteligentna povezivost vozila i najmoderna tehnologija učit će od vas, pričati s vama te pomagati kod svih izazova s kojima se suočavati u vožnji. ID. Volkswagen otvara vrata novoj, modernoj, električnoj mobilnosti - bez emisija i pritom redefinira odnos i interakciju između vozača i vozila.

Jedan stil za svaki lifestyle

Novi oblik mobilnosti: Volkswagen ID. prezetira odgovarajuće tipove vozila za sve potrebe. Koncept prostora i unutrašnjost prilagođeni su modernim potrebama i pokazuju kako izgleda mobilnost potpuno autonomne vožnje.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim