Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

ID. Obitelj Budućnost e-mobilnosti

ID. Obitelj Budućnost e-mobilnosti

ID. Obitelj nudi sve što u budućnosti možete očekivati od e-mobilnosti: budućnost je električna, efikasna i bez emisija - te time rješenje našeg mobilnog i urbanijeg društva.

Jedan modul.
mnogo modela.

Gradsko vozilo, SUV ili vozilo sa 7 sjedala - modularna električna platforma (MEB) nudi sve ono što možemo očekivati od električne mobilnosti u budućnosti. Veselite se fleksibilnosti, više prostora, komforu i dinamici. Ili jednostavno: novoj vrsti mobilnosti.

Od temelja drugačiji: MEB - modularna električna platforma

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim