Koristite se internetom u svojem e-Golfu. I svojim smartphoneom kao daljinskim upravljačem.

S uslugom Car-Net uživat ćete u prednostima interneta u svojem automobilu: zadržite pregled nad trenutačnom situacijom u prometu, koristite se aplikacijama na svojem smartphoneu ili ostanite u kontaktu s Volkswagen službom za kupce. S aplikacijom Car-Net e-Remote vaš će smartphone služiti kao daljinski upravljač za vaš e-Golf. Pomoću ove aplikacije naime možete s bilo kojeg mjesta npr. namještati temperaturu u unutrašnjosti, pokretati i zaustavljati postupak punjenja ili dobiti prikaz preostalog dosega.

No Car-Net može još i više toga: s paketom usluga Car-Net Guide & Inform koristit ćete se aktualnim podacima s interneta. Na taj ćete način primjerice vrlo brzo saznati ako se negdje stvara prometni zastoj ili preko traženja posebnog odredišta pronaći hotele, restorane ili benzinske postaje.

Sa serijskom uslugom Car-Net App-Connect možete povezati svoj smartphone s infotainment sustavom i upravljati odabranim aplikacijama preko dodirnog zaslona. Također serijske usluge Car-Net "Security & Service" između ostalog vam nude uslugu poziva u nuždi. A s opcijskim uređajem Volkswagen CarStick i vlastitom SIM karticom možete čak uspostaviti Wi-Fi mrežu u svome Volkswagen vozilu. 

Više informacija

Predviđeni doseg za prolazak ciklusa prema WLTP-u (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) na valjcima za ispitivanje kočnica (nije serijsko stanje). Vrijednosti dosega prema WLTP-u za serijska vozila mogu se razlikovati ovisno o opremi. Stvarni doseg odstupa od toga u praksi ovisno o načinu vožnje, brzini, upotrebi komfornih/sporednih trošila, vanjskoj temperaturi, broju suputnika/opterećenju i topografiji. Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

Spreman za veće dosege. e-Golf

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim