VW e-Golf

ACC & Front Assist

U cestovnom prometu umiruje kada održavate dovoljan razmak od vozila ispred. Pri tome će vas podržati serijska automatska regulacija razmaka ACC.

ACC mjeri udaljenost i brzinu vozila koja se nalaze ispred vlastitog. U kolonama i zastojima sustav usporava vaš e-Golf sve dok se on ne zaustavi te ga u vrlo kratkom vremenu ponovno automatski pokreće. Sustav može u okviru svojih granica pri brzini do čak 210 km/h održavati razmak vašeg vozila od vozila ispred.
   
Nekad se može dogoditi nešto neočekivano tako da je potrebno kočenje u nuždi. U takvim slučajevima može pomoći serijski sustav nadzora okoline Front Assist. Ako se u okviru granica sustava prepozna situacija kritična u pogledu sudara naletom straga, uslijedit će upozorenje. U posebno kritičnim situacijama sustav vam može pružiti potporu kod kočenja ili čak automatski kočiti kako bi se smanjila brzina udarca.

City funkcija kočenja u nuždi može intervenirati u gradskom prometu pri niskim brzinama. Sustav prepoznavanja pješaka može u okviru granica sustava registrirati kada primjerice pješak iznenada stupi na kolnik. Ovaj sustav potpore upozorava vas, pomaže vam kod kočenja ili samostalno koči - uvijek u okviru svojih ograničenja sustava. Tako se u idealnom slučaju može u potpunosti spriječiti sudar ili barem ublažiti njegova težina.

Predviđeni doseg za prolazak ciklusa prema WLTP-u (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) na valjcima za ispitivanje kočnica (nije serijsko stanje). Vrijednosti dosega prema WLTP-u za serijska vozila mogu se razlikovati ovisno o opremi. Stvarni doseg odstupa od toga u praksi ovisno o načinu vožnje, brzini, upotrebi komfornih/sporednih trošila, vanjskoj temperaturi, broju suputnika/opterećenju i topografiji. Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

Spreman za veće dosege. e-Golf

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim