Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

e-Golf Spreman za veće dosege.

Novi e-Golf. Spreman za veće dosege.

S e-Golfom rado ćete biti pod svjetlima pozornice.

Slobodno možete pokazati da vozite posebni Golf. Njegov e-dizajn s posebnom svjetlosnom signaturom u LED tehnici, plavim elementima dizajna i aerodinamičnim poboljšanjima podarit će ovom električnom vozilu sasvim individualnu notu.

 

Galerija fotografija

Doživite značajke novog e-Golfa iz različitih perspektiva.

Doživite značajke novog e-Golfa iz različitih perspektiva.

Oprema & Dizajn

Vanjski dizajn

Vidjeti i biti viđen.

Slobodno možete pokazati da vozite posebni Golf. Njegov e-dizajn s posebnom svjetlosnom signaturom u LED tehnici, plavim elementima dizajna i aerodinamičnim poboljšanjima podarit će ovom električnom vozilu sasvim individualnu notu.

Unutrašnjost

Doživite suvremeni dizajn s intuitivnim rukovanjem.

Pogon u vašem e-Golfu nije jedino što postavlja trendove. U unutrašnjosti će vas dočekati stilski postavljeni elementi dizajna i pregledan prikaz informacija specifičnih za e-vozila.

Dizajn svjetala

Osvijetlite put učinkovitom tehnologijom.

Ušteda energije sastavni je dio koncepta e-Golfa. Stoga sva svjetla sjaje u naprednoj LED tehnici - s visokim stupnjem svjetlosne učinkovitosti i niskom potrošnjom struje.

Kotač od lakog metala

Ovi kotači pomoći će vam pri uštedi energije.

16" kotači od lakog metala Astana s poboljšanom aerodinamikom i optimiziranim gaznim slojem sa smanjenim trošenjem naglašavaju ekološki prihvatljivu orijentaciju vašeg e-Golfa s vožnjom bez emisija.

Infotainment

Telefonija

Olakšava vam komunikaciju.

Izjasnite se. Ali pritom ostavite obje ruke na kolu upravljača. Novi e-Golf u tu će vam svrhu po želji ponuditi dva komforna sučelja za telefon.

Navigacija

Zadržite pravac jednom jednostavnom gestom.

Teško da će ijedan infotainment sustav moći ponuditi više toga od navigacijskog sustava Discover Pro: od inovativnog upravljanja gestama preko izvrsnih funkcija za zabavne sadržaje i svestranih mogućnosti priključivanja sve do prvorazrednog prikaza karti.

Car-Net Guide & Inform

Koristite se internetom u svojem e-Golfu. I svojim smartphoneom kao daljinskim upravljačem.

Internet u automobilu kod Volkswagena naziva se Car-Net. Iza ovog sustava kriju se praktične usluge i korisne aplikacije. Na taj se način smartphone čak može koristiti kao daljinski upravljač za vaš e-Golf.

Tehnologije

e-pogon

Dinamika današnjice: motor e-Golfa.

Vožnja s e-motorom zabavnija je nego što možda mislite. Naime, motor već od prvog okretaja ostvaruje svoj najveći okretni moment i ubrzava bez prekida zahvaljujući svojem 1-stupanjskom mjenjaču.

Doseg

Razmišljajte ekološki i osjetite napredak.

Novi e-Golf odvest će vas do 300 km¹⁾. Kod posebno štedljivog stila vožnje podršku vam može pružiti namještanje profila vožnje - ili poboljšati namještanja za vozilo u pogledu sportskog karaktera i udobnosti.

Mogućnost punjenja

Punjenje vašeg e-Golfa tako je jednostavno.

S različitim mogućnostima punjenja sami ćete odlučiti gdje ćete i na koji način e-Golf opskrbiti energijom.

Jedan priključak za punjenje za izmjeničnu i istosmjernu struju.

Zahvaljujući sustavu Combined Charging System (CCS), modelu e-Golf bit će potreban samo jedan priključak za punjenje s dvama različitim utikačima: izmjeničnom strujom preko kabela za punjenje za utičnice, stanice za punjenje i wall box te istosmjernom strujom za brzo punjenje na javnim stanicama za punjenje CCS.

Sustavi potpore

ACC & Front Assist

I kada su ceste pune, ostat ćete potpuno opušteni.

Poželite li i vi katkad imati sustav potpore koji će umjesto vas nadzirati promet ispred vašeg vozila? S automatskom regulacijom razmaka ACC i sustavom nadzora okoline Front Assist koji je sadržan u serijskom paketu te koji uključuje City funkciju kočenja u nuždi i sustav prepoznavanja pješaka putovat ćete opuštenije.

Park Assist

Parkiranje može biti tako jednostavno.

Parkirate li još uvijek sami? Opcijska potpora upravljanja pri parkiranju "Park Assist" može vas poštedjeti okretanja kola upravljača i olakšati vam traženje parkirnog mjesta. Sustav pomoću ultrazvučnih senzora prepoznaje može li vaš e-Golf stati na parkirno mjesto.

Potpora kod prometnog zastoja i Emergency Assist

Kako biste se pokrenuli i onda kada gotovo sve zastane.

Opcijska potpora kod prometnog zastoja pruža vam potporu tijekom iritantnog prometa s čestim zaustavljanjima i kretanjima te na taj način može pomoći u sprječavanju tipičnih sudara tijekom zastoja. Opcijski Emergency Assist može prepoznati kada vozač više nije sposoban za vožnju te može preuzeti djelomično upravljanje vozilom.

Blind Spot senzor s potporom izlaska iz parkirnog mjesta

Jednostavno prepustite izlazak iz parkirnog mjesta svojem automobilu.

Opcijski Blind Spot senzor s potporom izlaska iz parkirnog mjesta upozorava vas tijekom vožnje na vozila u mrtvom kutu u okviru ograničenja sustava. Pri izlasku iz parkirnog mjesta vožnjom unatrag senzor nadzire područja bočno i iza vašeg automobila.

Udobnost

Active Info Display

Vidite samo one informacije koje želite vidjeti.

Brzinomjer je stvar prošlosti. Zamijenite klasični prikaz u obliku cijevi zaslonom visoke rezolucije. Inovativni kombinirani instrument Active Info Display može vam pružiti informacije koje su puno opsežnije od pukog prikaza brzine i razine napunjenosti spremnika za gorivo.

Komfor sjedala

Naslonite se.

Sa svojim dobro osmišljenim dizajnom, sjedala vašeg e-Golfa magnet su za poglede i nude visoku razinu udobnosti za vaša leđa. Upravo na dužim dionicama dobro će doći uvijek jednaka i ujedno visoka razina udobnosti.

Komfor u vožnji

Kako biste se pokrenuli i onda kada gotovo sve zastane.

Serijski klima-uređaj "Air Care Climatronic" i Active Info Display svaku će vožnju u vašem e-Golfu pretvoriti u poseban događaj.

Oprema od kože

Pretvorite unutrašnjost u lounge.

Stvorite vlastitu zonu udobnosti: kvalitetna i nježna, opcijska oprema od kože "Vienna" svojim će udobnim sjedalima vozaču i suvozaču osigurati ambijent vrhunske klase.

Leksikon e-mobilnosti

Još više električne mobilnosti

Odaberite jedan model i na jednom mjestu vidite sve moguće državne i županijske poticaje za privatne i poslovne kupce.

Koja je razlika između električnog i hibridnog vozila? Čime se odlikuje litij-ionski akumulator? Što je "memory efekt" kod punjenja? Kako je moguće gotovo potpuno napuniti vozilo s električnim pogonom za 20-30 minuta? Odgovore potražite u leksikonu e-mobilnosti.

Želite upoznati sve modele marke Volkswagen s električnim ili hibridnim pogonom? Pregled i važne informacije o modelima e-up!, Golf GTE ili e-Golf potražite ovdje. Plus: 10 pitanja i odgovora na temu modularne električne platforme (MEB), inovativnog sustava platforme marke Volkswagen za proizvodnju električnih automobila.

Idući koraci

1) Navedeni doseg odnosi se na doseg nakon prolaska ciklusa prema Novom europskom ciklusu vožnje na ispitnom postolju s valjcima. Stvarni doseg odstupa od toga u praksi. Uz način vožnje koji je uobičajen u praksi on u godišnjem prosjeku iznosi otprilike 200 km te ovisi o načinu vožnje, brzini, odabiru guma, korištenju komfornih i dodatnih trošila, vanjskoj temperaturi, broju suputnika/opterećenju, odabiru profila vožnje (Normal, ECO, ECO+) i topografiji.