VW Arteon: zvuk

 

Serijski radiouređaj "Composition Media" obuhvaća osam zvučnika te FM radioprijam i CD jedinicu koja glazbu reproducira i u MP3, AAC i WMA formatu. Otvor za SD karticu te AUX-IN i USB sučelja osim toga nude dodatne mogućnosti za unos podataka. Svoj mobilni telefon jednostavno povežite putem bluetooth veze. Sustav je opremljen korisnim senzorima približavanja: ako se prst približi polju za rukovanje na zaslonu, to se polje prikazuje povećano. Rukovanje na taj način postaje još jednostavnije i sigurnije.

U vašem Arteonu po želji možete uživati u digitalnom radioprijmu DAB+. Na taj način dodatno možete dobiti još aktualnije prometne obavijesti te raznovrstan izbor radiopostaja, glazbu, vrijeme i još puno toga. Prikazati se mogu čak i grafički prikazi kao što su planovi grada ili animacije.

Opcijski sound sustav "DYNAUDIO Confidence" precizno je prilagođen unutrašnjosti i dolazi sa surround soundom, dvanaest zvučnika uključujući središnji zvučnik i subwoofer te ukupnom snagom od 700 W, a svim putnicima nudi fantastičan doživljaj zvuka i optimalan zvuk koji se može individualizirati.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Novi Arteon Dinamika i dizajn u vrhunskoj formi.