VW Arteon: telefonija

 

Dva opcijski dostupna sučelja za telefon nude posebno visoku kvalitetu govora: zahvaljujući digitalnom procesoru govora, kvalitetnom mikrofonu u krovnoj oblozi i zvučnicima vozila. Prijam je optimalan i u slučaju kritične pokrivenosti mreže zahvaljujući povezivanju s vanjskom antenom.

Kako vam se tijekom vožnje ne bi odvraćala pozornost, pomoću govornih naredbi možete obavljati pozive ili čitati SMS poruke. Pomoću bluetooth veze možete reproducirati glazbu s vašeg smartphonea na sound sustavu Arteona.

U izvedbi Comfort vaš mobilni telefon spojit će se preko induktivnog antenskog spajanja s vanjskom antenom. Ovdje je vaš mobilni telefon na sigurnom, a vi ne morate kupovati dodatno postolje za mobilni telefon.

U varijanti Premium možete putem tehnologije Bluetooth® telefonske razgovore započete izvan automobila prenijeti na handsfree sustav - pod uvjetom da je vaš smartphone kompatibilan s tehnologijom Bluetooth® i da posjeduje remote SIM Access profil (rSAP). Rukovanje se odvija putem upravljanja govornim naredbama, pomoću višenamjenskog kola upravljača ili preko infotainment sustava. U otvor vašeg infotainment sustava alternativno možete umetnuti i posebnu SIM karticu s podatkovnom tarifom. A integrirani Wi-Fi hotspot vama i vašim suputnicima omogućuje korištenje interneta tijekom putovanja.

 

Uslijed preuzimanja podatkovnih paketa s interneta mogu, posebno prilikom korištenja u inozemstvu, nastati dodatni troškovi (npr. naknade za roaming) ovisno o dotičnoj mobilnoj tarifi. Volkswagenov odjel za dodatnu opremu preporučuje ugovaranje opcije flatrate s dotičnim providerom mobilne mreže.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Novi Arteon Dinamika i dizajn u vrhunskoj formi.