VW Arteon: sjedala

 

U modelima Arteon Elegance i R-Line na raspolaganju vam stoje potpuno električna sjedala koja vam sa svojim brojnim funkcijama jamče još bolji osjećaj ugode. Tako ćete između ostalog uživati u prednostima električki namjestivih potpora za kralježnicu. Odlučite li se za Arteon Elegance, na ovim sjedalima možete k tomu uživati u aktivnoj klimatizaciji: ventilatori koji omogućuju nježno strujanje zraka po tijelu, a time i namještanje željene temperature, jamče ugodno prozračivanje. Preko posebno oblikovanih zračnih kanala u oblogama sjedala odvode se vlaga i toplina kako biste se odlično osjećali i tijekom dužih putovanja. Sjedalo s mogućnošću namještanja u 12 položaja i sjedalo s mogućnošću namještanja u 14 položaja vam kao vozaču Arteona nude mogućnost da tijekom vožnje uživate u masaži.

Bez obzira za koju ćete se varijantu odlučiti: kao vozač sjedit ćete na sjedalima ergoComfort koja su posebno prilagođena zahtjevima kralježnice i koja imaju oznaku kakvoće Udruge za zdravlje kralježnice za izvrsnu ergonomiju.

Suputnici na stražnjim sjedalima također se mogu osjećati kao kod kuće u novom Arteonu: primjerice zahvaljujući ugodnoj unutrašnjoj visini vozila i prostoru za noge.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Novi Arteon Dinamika i dizajn u vrhunskoj formi.