VW Arteon: parkiranje

 

Dodatnu opciju predstavlja kamera za vožnju unatrag "Rear View", koja vam pomaže prilikom vožnje unatrag u mjeri u kojoj to dopušta ograničeno vidno polje kamere.

Po želji dostupna funkcija "Area View" nudi vam čak i prikaz okoline vašeg Arteona od 360°. Pomoću vašeg infotainment sustava u ograničenom vidnom polju četiriju kamera otvaraju vam se kutovi gledanja koji se loše vide s vaše pozicije vozača. To je posebno praktično kada imate malo prostora za manevriranje.

Također opcijski dostupna potpora izlaska iz parkirnog mjesta prati vozila koja sijeku putanju vašeg vozila. U okviru svojih granica sustav vam na taj način može omogućiti bolji pregled i upozoriti vas na vozila koja vam se približavaju prilikom izlaska iz parkirnog mjesta unatrag. U optimalnom slučaju sustav će putem regulacije kočenja spriječiti sudar ili ublažiti njegove eventualne posljedice.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Novi Arteon Dinamika i dizajn u vrhunskoj formi.