Navigacija može biti tako komforna.

Telefoniranje bez upotrebe ruku u novom Arteonu postat će znatno jednostavnije zahvaljujući integriranoj bluetooth tehnologiji. Navigacijska funkcija "Discover Media" opremljena je dodirnim zaslonom za jednostavno rukovanje, CD playerom, dvama USB priključcima kompatibilnima s Apple uređajima, USB utorom za punjenje te dvama otvorima za SD kartice za reprodukciju MP3 i WMA datoteka. Ako želite više: također opcijski dostupan navigacijski sustav "Discover Pro" predstavlja infotainment sustav za one koji su posebno zahtjevni. On nudi dodirni zaslon veličine 23,4 cm, pregledan 3D prikaz karti i internu flash memoriju. Rukovanje govornim naredbama reagira na izgovaranje naziva mjesta i ulica te u skladu s uputama izračunava rutu. S priključenim telefonom možete sasvim jednostavno pozivati osobe s vašega pohranjenog telefonskog popisa, i to tako što ćete izgovoriti njihovo ime. Tako svoje ruke možete ostaviti na kolu upravljača i u potpunosti se koncentrirati na promet.

Dostupno samo za Samsung smartphone uređaje sa GSMA standardom. Preduvjet je opcijski navigacijski sustav "Discover Pro" i opcijski sustav zaključavanja i pokretanja bez ključa „Keyless Access".

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Zatvoriti izbornik

Dinamika i dizajn u vrhunskoj formi. Arteon.