Sustavi potpore.

Automatska regulacija razmaka ACC s prediktivnom regulacijom brzine

Automatska regulacija razmaka ACC s prediktivnom regulacijom brzine pomaže vam pri održavanju najveće brzine koju ste prethodno namjestili i najmanjeg razmaka u odnosu na vozila ispred. Prediktivna regulacija brzine ovim funkcijama dodaje potporu za regulaciju brzine u zavojima. Preuzimanjem važećih ograničenja brzine možete izbjeći prekoračenja brzine. Osim toga, sustav na temelju prediktivnih podataka o dionici izračunava idealnu brzinu u zavojima .1  Tako se povećava komfor u vožnji.

 

 

\ U okviru granica sustava.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

Dinamika i dizajn u vrhunskoj formi. Arteon.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim