Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Što trebate za korištenje aplikacije Car-Net ¹

 

Za upotrebu Car-Net usluga Guide & Inform vaše Volkswagen vozilo mora biti opremljeno navigacijskim sustavom. Tu se ubrajaju "Discover Media" i "Discover Pro" te "Innovision Cockpit" koji se može dobiti uz Touareg.

Međutim, za Car-Net paket usluga "Security & Service" potrebna vam je samo usluga Poziv u nuždi, a možete ga, baš kao i "App-Connect", neograničeno upotrebljavati već s radio uređajem "Composition Media".

U spoju s navigacijskim sustavom "Discover Pro" dodatno vam preporučujemo sučelje za telefon "Business" koje vam nudi mogućnost postavljanja WLAN pristupne točke u Volkswagen vozilu. Na taj način i vi i vaši suputnici moći ćete vrlo dobro iskoristiti prednosti raznovrsnih ponuda Car-Net usluga. S druge strane, kod navigacijskog sustava "Discover Media" CarStick LTE ³ osigurava brzu i jednostavnu uspostavu internetske veze i omogućava WLAN pristupnu točku u vašem Volkswagen vozilu.

Mnogim uslugama možete upravljati putem pametnog telefona pomoću aplikacije We Connect. Kada se poveže s infotainment sustavom, može osigurati i pristup internetu koji vam je potreban za korištenje Car-Net usluga. Za pojedine su funkcije usto potrebne i tehničke komponente u vozilu, kao što je alarmni uređaj protiv krađe za uslugu "Online alarmni uređaj protiv krađe".

Ovisno o vozilu, na raspolaganju su vam različiti paketi usluga koje (ako se to nije obavilo prilikom kupnje Volkswagen vozila) možete rezervirati preko portala We Connect. Ako su ispunjeni tehnički preduvjeti, potreban vam je korisnički račun koji se izrađuje u samo nekoliko koraka.

  • Navigacijski sustav "Discover Media", "Discover Pro" ili "Discover Premium"
  • Radio sustav "Composition Media" (ograničeno)
  • Pametni telefon s operacijskim sustavom Android™ ili iPhone™ s pristupom internetu
  • Paket usluga Car-Net
  • Volkswagen korisnički račun

Da biste se mobilnim online uslugama lako mogli služiti s bilo kojeg mjesta, najprije se sa svojim Volkswagen ID prijavite na portalu We Connect pa se potom registrirajte sa svojim vozilom. U slučaju da još niste izradili Volkswagen ID, na portalu će vam korak po korak biti pokazana registracija.

Idite na Portal We Connect

Korištenje preko aplikacije We Connect i portala We Connect

Nakon registracije možete pregledno otvoriti funkcije usluga Car-Net na portalu We Connect ili uz pomoć aplikacije We Connect na svojem mobilnom uređaju i potom upravljati njima. Za preuzimanje aplikacije idite ovdje:

Preuzimanje u trgovini App Store

Preuzimanje u trgovini Google Play

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
Carmoto Co d.o.o. Created with Sketch.
Carmoto Co d.o.o. Created with Sketch.