Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

We Upgrade
Programirana na vašu budućnost

 

Želimo vam sve najbolje u budućnosti!

We Connect² je vaša ulaznica u svijet najnovije generacije mobilnih online usluga u mnogobrojnim modelima tvrtke Volkswagen. Na raspolaganju su vam brojne We Connect usluge koje su odmah spremne za rad online. Nakon jednokratne aktivacije i prijave svojim Volkswagen ID-om aplikacija We Connect vam čini ne samo prijatnijim nego i jednostavnijim. Novost za vas je pri tome mogućnost da u svojem Volkswagenu i nakon kupnje uključite odabrane nove funkcije. Mogućnost naknadne individualizacije sasvim prema vašim potrebama. I to sasvim jednostavno u vašoj trgovini In-Car-Shop infotainment sustava ili u internetskoj trgovini We Connect Webshop. Kao glavni korisnik aplikacije We Connect ovdje možete pogledati "We Upgrade"¹ pojedinačno dostupne funkcije za svoje vozilo te ih jednostavno izravno kupiti online.

Vaš Volkswagen nikad ne prestaje učiti: We Upgrade funkcije za vozila pripremljena za We Connect

Navigacija: daje vam pregled puta


Želite li bolju orijentaciju? Onda naknadno aktivirajte navigacijske funkcije za svoj infotainment sustav "Ready 2 Discover" i povećajte vrijednost svog vozila s intuitivnom navigacijom. Aktivacijom dobivate integriranu, intuitivnu navigaciju s 2D prikazom karte Europe i pristupom posebnim odredištima (POI odredištima). Nakon aktivacije u vozilu ove vam funkcije stoje trajno na raspolaganju i ne ovise o internetskoj vezi ili ugovoru za We Connect. Osim ovim praktičnim offline funkcijama također možete pristupiti dodatnim korisnim online uslugama u kombinaciji s licencijom We Connect Plus. Tako ćete zahvaljujući online prometnim informacijama kao glavni korisnik biti informirani o promjenama i opasnostima duž svoje dionice gotovo u stvarnom vremenu, a online izračun rute pobrinut će se za optimizirano i prediktivno navođenje na odredište. Zahvaljujući online aktualiziranju karti vaše će se karte automatski i redovito aktualizirati pri odabiru postavke "Dijeljenje lokacije" u infotainment sustavu čim vozilo uspostavi online vezu.

Glasovno upravljanje: "Hello Volkswagen"


Vaš Volkswagen vas razumije. Izgovaranjem "Hello Volkswagen" stupate u prirodan dijalog - i tako postaje moguće udobno upravljati odabranim uslugama telefonije medija i navigacije. U tu svrhu aktivirajte glasovno upravljanje za svoj infotainment sustav "Ready 2 Discover" ili "Discover Media" i upravljajte brojnim funkcijama vašeg vozila glasom. Ovisno o modelu vozila i opremi govorom se može upravljati mnogim odabranim funkcijama vozila. Na taj se način možete u potpunosti i sasvim usredotočiti na cestu i nastaviti još više uživati u vožnji.

App-Connect³: Dovedite svoje aplikacije u automobil


Aplikacijom App-Connect odabrane se aplikacije i sadržaji prenose izravno na zaslon infotainment sustava te njima možete udobno i pregledno upravljati. Tako pristupanje, na primjer glazbi, porukama, mapama ili audio knjigama, postaje znatno jednostavnije. Volkswagen nudi tri sučelja za povezivanje pametnih telefona s mnogobrojnim mogućnostima: Apple CarPlay™, Android Auto™ tvrtke Google i MirrorLink®. Pored toga je moguće i bežično korištenje aplikacije Apple CarPlay™ i Android Auto™ tvrtke Google u obliku "We Upgrade" funkcije za navigacijski sustav "Discover Media" te za "Ready 2 Discover". Kako bi se izbjeglo odvlačenje pažnje, tijekom vožnje mogu se pokrenuti samo certificirane aplikacije. 

Dodatne funkcije We Upgrade za vaš Golf

Automatska regulacija razmaka ACC: drži razmak. I poštuje ograničenja brzine.


Automatska regulacija razmaka ACC (Adaptive Cruise Control) održava konstantnu prethodno namještenu brzinu do 210 km/h. Ako se vaš Golf približi vozilu ispred, ACC će automatski prilagoditi brzinu u okviru ograničenja sustava i tako održavati razmak koji ste prethodno namjestili.

Light Assist: Bez zasljepljivanja. U skoro svim situacijama.


Regulacija dugih svjetala "Light Assist" osvjetljuje noćne vožnje novim Golfom u posve novom svjetlu. Usluga Light Assist može kamerom ugrađenom iza vjetrobranskog stakla prepoznati motorna vozila koja dolaze iz suprotnog pravca te automatski birati između dugih i kratkih svjetala. Zar to nisu dobre vijesti za vas?

Ambijentalno osvjetljenje (višebojno): Za unutarnji mir.


Dajte vašem novom Golfu više osobnosti. Proširenjem osnovnog ambijentalnog osvjetljenja unutarnji se prostor zahvaljujući individualnom odabiru boja može osvijetliti ovisno o raspoloženju. Jer s višebojnim ambijentalnim osvjetljenjem imate na raspolaganju kao "We Upgrade" funkciju proširen paket boja te time veći izbor boja za oblikovanje akcenata osvjetljenja. Bez obzira radi li se o hladnijoj ili toplijoj nijansi boje, o osvijetljenoj metropoli ili o noći iznad mračnog makadama: Priuštite svojim suputnicima i sebi drukčiju, odgovarajuću atmosferu tijekom svake vožnje.

Pregled funkcija We Upgrade za vaš Volkswagen

Ovdje ćete dobiti neobvezujući uvid koje se odabrane "We Upgrade" funkcije u principu naknadno mogu uključiti u vozilu po vašem odabiru. Općenito vozilo mora raspolagati potrebnim tehničkim funkcijama i hardverskim uređajima neophodnim za pojedinu "We Upgrade" aplikaciju. Kako biste saznali koje od njih su konkretno dostupne za vaš Volkswagen, posjetite svoju trgovinu In-Car Shop infotaiment sustava ili internetsku trgovinu We Connect Webshop. Tu glavni korisnik može pogledati i kupiti "We Upgrade" funkcije su konkretno dostupne za njegovo vozilo.

Golf 8 i varijante modela Ostala vozila s pripremom za „We Connect“
Navigacija Uvodi se kasnije
Rukovanje govornim naredbama Uvodi se kasnije
App-Connect Uvodi se kasnije
Regulacija dugih svjetala Light Assist -
Ambijentalno osvjetljenje (višebojno) -
Automatska regulacija razmaka ACC -
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
Autokuća Dojkić d.o.o. Created with Sketch.
Autokuća Dojkić d.o.o. Created with Sketch.