Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

Fleksibilna i prostrana Monovolumenska vozila

 

Svestrani, moderni i elegantno oblikovani: Volkswagen movolumen vozila ne nude samo maksimalnu udobnost u svim redovima sjedala i fleksibilan koncept prostora, već ima i prekrasan dizajn. Bilo da putujete sami ili s cijelom obitelji - ovdje ćete pronaći svoj praktični automobil iz snova.

Golf Sportsvan

Karizmatični sportaš

Snažan i samouvjeren: Sportska vanjska silueta je izdužena i protočna, s velikim vratima i dinamičnom bočnom linijom. Velikodušna stakla straga naglašavaju ujednačeno elegantnu liniju Golfa Sportsvana i stvaraju optimalan pregled.

Touran

Najbolja pratnja u svakodnevici

Uvjerljiva okretnost i puno funkcionalnosti: Touran vidljivo nudi puno prostora s kompaktnim vanjskim dimenzijama. Svestran i sa samopouzdanom karizmom ima velike neprekidne staklene površine, snažnu siluetu i lagano nagnutu liniju krova prema stražnjoj strani, što naglašava njegovu dinamičnost. No, njegov bezvremenski vanjski dizajn služi jednoj svrsi: pružiti vam što više prostora za sve što vam je važno u svakodnevnom životu.