Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

Zadovoljavaju sve vaše zahtjeve Limuzine

 

Klasični dizajn nikada nije izgledao tako moderno, kao što je to u Volkswagenu. Uravnotežene i skladne proporcije ispunjavaju elegantne, sportske linije i visokokvalitetne detalje. Uglađene siluete i jasno definirane fronte čine da automobili izgledaju samouvjereno, široko i ekskluzivno.

Passat

Kada uspjeh poprimi oblik

Dizajn Passata s lakoćom zadovoljava najviše standarde. Dobitnik zlatne nagrade iF 2015 u kategoriji "Proizvod", kombinira stilski jasan i snažan vizualni jezik. Ekspresivan dizajn u kojem svaka linija ima svrhu i zamagljuje liniju između srednje i više klase. Sedan donosi praktične prednosti u skladu s vrhunskom elegancijom.