Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

Spremni na svaki izazov Karavani

 

Karavani iz Volkswagena savršena su vozila za sve koji ne rade kompromis između dizajna i komfora. Uvjerljiva udobnost i performanse u kombinaciji s malom potrošnjom, a pritom stvaraju puno prostora za sportski dizajn koji pokazuje stil i kvalitetu i izvana i iznutra. Osim vanjske estetike, i unutrašnjost naših karavana stvaraju ugodnu atmosferu.

Golf Variant

Suveren nastup

Pri dizajniranju prednje strane pozornost je bila posvećena dinamici i kvalitetnim detaljima. Odbojnici se odlikuju karoserijskom bojom, dok su rešetka hladnjaka i rešetka za dovod zraka upečatljive u crnoj boji. Pokazivač smjera i dnevna svjetla integrirani su u glavna halogena glavna svjetla, koja s odlučnošću gledaju naprijed.

Passat Variant

Dizajn s visokim standardima

Široki i snažni Passat Variant odiše elegancijom i dinamikom. Pokazuje kako se estetika i konzistentna funkcionalnost mogu implementirati u jedan savršeni Volkswagen koji će zadovoljiti i najizbirljivije vozače. Dugi, spušteni poklopac, kratki pregibi, dugi međuosovinskoi razmak i upečatljiva bočna linija pružaju mu okretnost i nepogrešivu suverenost. Za svoj uspješan dizajn nagrađen je zlatnom nagradom iF 2015 u disciplini "Proizvod" - jedno od najvažnijih priznanja u svijetu dizajna.