VW Touran: Radiouređaj i navigacijski sustav

 

Jeste li spremni za koncert iz snova? Na repertoaru su dva radiouređaja i dva navigacijska sustava, dijelom kao sastavni dio serijske opreme, a dijelom kao opcijska oprema. Razlikuju se po vrsti zaslona i mogućnostima priključivanja.

Radiouređajem "Composition Colour" koji je kod linija opreme Trendline i Comfortline dostupan u sklopu serijske opreme rukovat ćete preko dodirnog zaslona u boji veličine 5". Ovaj sustav očitava SD kartice, omogućuje prijam FM radiopostaja te raspolaže medijskim priključkom AUX-IN za povezivanje vanjskih audio izvora. Dodatno nudi CD jedinicu i osam zvučnika.

Radiouređaj "Composition Media" sadrži sve mogućnosti priključivanja prethodno navedenog modela te dodatno MP3 CD player i bluetooth vezu za mobilne telefone. Rukovanje njime k tomu je iznimno ugodno jer dodirni zaslon u boji raspolaže dijagonalom od 6,5". Sustav je opremljen korisnim senzorima približavanja: ako se prst približi polju za rukovanje na zaslonu, to se polje prikazuje povećano. Rukovanje na taj način postaje još jednostavnije i komfornije za korisnike.

Navigacijski sustav "Discover Media" koji je opcijski dostupan za sve varijante opreme također sadrži dodirni zaslon u boji veličine 6,5". Ostala oprema: osam zvučnika, FM radioprijam, CD jedinica koja reproducira glazbu i u MP3, AAC i WMA formatu, dva utora za SD kartice, AUX-IN i USB sučelja te priprema za mobilni telefon preko bluetootha.

Ako želite više: navigacijski sustav Discover Pro predstavlja infotainment sustav za one koji su posebno zahtjevni. On nudi ekran veličine 8", pregledan 3D prikaz karti i internu flash memoriju. Rukovanje govornim naredbama reagira na izgovaranje naziva mjesta i ulica te sukladno uputama izračunava rutu. K tomu se zahvaljujući sustavu povećava i razina udobnosti prilikom telefoniranja: zahvaljujući tehnologiji bluetooth telefoniranje bez upotrebe ruku postaje udobnije.

 

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Touran Dorastao svakom izazovu.