VW Touran: App-Connect

 

Zahvaljujući opcijski raspoloživoj funkciji App-Connect¹ moguće je tijekom vožnje komforno koristiti sadržaje i aplikacije prikazane na iPhone™ uređaju ili smartphoneu. Oni se prenose na zaslon radio odnosno navigacijskog sustava, nakon čega se njima može komforno rukovati u vidnom polju vozača pomoću dodirnog zaslona. Kako bi se spriječilo odvraćanje pozornosti, tijekom vožnje mogu se pokrenuti samo aplikacije koje su kompatibilne s funkcijom App-Connect¹ kao što su Think Blue. Trainer., Shared Audio, Drive & Track ili My Guide. Također se mogu koristiti aplikacije bez izravne povezanosti s vozilom poput internet radija ili slanja poruka. Volkswagen nudi čak tri sučelja za povezivanje smartphoneova s pregršt mogućnosti: MirrorLink™, CarPlay™ poduzeća Apple i Android Auto™ poduzeća Google.

 

¹ Raspoloživo samo u kombinaciji s radiouređajem "Composition Media" ili navigacijskom funkcijom "Discover Media". App-Connect obuhvaća tehnologije MirrorLink™, CarPlay™ i Android Auto™. Raspoloživost ovih tehnologija se, ovisno o zemlji, može razlikovati. App-Connect već sada podržavaju brojni mobilni telefoni, a Volkswagen usko surađuje s velikim proizvođačima smartphoneova radi daljnjeg razvoja podrške za tehnologije funkcije App-Connect. Aktualne informacije o kompatibilnosti novih mobilnih telefona te onih koji se već nalaze na tržištu pronaći ćete na www.volkswagen.com/car-net.

S funkcijom App-Connect posebne se aplikacije koje se razlikuju ovisno o korištenoj tehnologiji "zrcale" s vašeg smartphonea na zaslon u središnjoj konzoli vašeg Volkswagena. Na taj ćete način preko dodirnog zaslona navigacijskog sustava rukovati korisnim aplikacijama marke Volkswagen. K tomu je, ovisno o aplikaciji i tehnologiji, moguće i rukovanje govornim naredbama.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Touran Dorastao svakom izazovu.