Olakšava vam komunikaciju.

Telefonija

Ugodno telefoniranje tijekom vožnje osigurat će opcijsko sučelje za telefon "Business". Ono nudi posebno visoku kvalitetu govora: zahvaljujući digitalnom procesoru govora, izrazito kvalitetnom mikrofonu u krovnoj oblozi i zvučnicima u vozilu. Prijam je zahvaljujući povezivanju s vanjskom antenom optimalan i u slučaju kritične pokrivenosti mreže.

U opremu se ubrajaju pretinac za odlaganje koji može induktivno, dakle bežično puniti smartphone koji podržava standard Qi. K tomu se telefonski razgovori započeti izvan vozila mogu bluetooth vezom prenijeti u handsfree sustav. Rukovanje se odvija putem upravljanja govornim naredbama, pomoću višenamjenskog kola upravljača ili preko infotainment sustava. Potpuno jednostavno i sasvim u skladu s vašim željama.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Zatvoriti izbornik
Start Video

Leading the way. Touareg.