18 načina za opuštanje

Sjedalo ergoComfort

Bez obzira na to je li riječ o kratkim ili dugačkim dionicama, zavojima ili autocesti: na opcijskom sjedalu ergoComfort sjedit ćete dobro i opušteno. S mogućnošću namještanja u 18 položaja prednja se sjedala mogu individualno prilagoditi tjelesnoj građi vozača i suvozača. Osim uobičajenog električnog namještanja dužine, visine i nagiba također je moguće električno namještanje produžetka površine za sjedenje i pneumatsko namještanje sjedala i bočnih dijelova naslona. Pneumatski namjestiva potpora za kralježnicu pomaže rasteretiti leđnu muskulaturu. Budući da su sjedala opremljena funkcijom grijanja, ne morate se odreći udobnosti i opuštanja ni u hladnim periodima godine.
K tomu vam opcijska funkcija masaže nudi osam različitih programa za opuštanje, aktiviranje i jačanje vaše leđne muskulature. Češkanje, lupkanje ili valoviti pokreti: što vam posebno godi? Pomoću dodatnih stupnjeva topline svaka će se vožnja pretvoriti u kompaktni wellness tretman.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Zatvoriti izbornik
Start Video

Leading the way. Touareg.