Navigacija može biti tako komforna.

Navigacijski sustavi

Navigacijskim sustavom "Discover Pro" sa serijskim sustavom Car-Net App-Connect moguće je potpuno intuitivno rukovati pomoću njegova ostakljenog TFT dodirnog zaslona u boji veličine 23,4 cm (9,2") koji je opremljen senzorima približavanja i inovativnim upravljanjem gestama. Tako jednostavnom vodoravnom gestom možete otvoriti čitav niz točaka izbornika. Sustav raspolaže instaliranim kartama za Europu, sustavom od osam zvučnika i FM radioprijmom. Jedan otvor za SD kartice i jedno USB sučelje te sučelje za telefon preko bluetootha učinit će doživljaj infotainmenta kompletnim.

Perjanica među navigacijskim uređajima svakako je opcijski "Discover Premium" sa svojim ekranom veličine 38 cm (14,9"). On je dio Innovision kokpita i integriran je u zakrivljenu staklenu površinu usmjerenu prema vozaču, a ona seže od područja brzinomjera sve do središnje konzole. Sustavom bez prekidača možete komforno upravljati glasovnim naredbama, gestama ili dodirom, jednako kao svojim smartphoneom.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik
Pokreni video

Leading the way. Touareg.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim