Navigacija može biti tako komforna.

Navigacijski sustavi

Navigacijskim sustavom "Discover Pro" sa serijskim sustavom Car-Net App-Connect moguće je potpuno intuitivno rukovati pomoću njegova ostakljenog TFT dodirnog zaslona u boji veličine 23,4 cm (9,2") koji je opremljen senzorima približavanja i inovativnim upravljanjem gestama. Tako jednostavnom vodoravnom gestom možete otvoriti čitav niz točaka izbornika. Sustav raspolaže instaliranim kartama za Europu, sustavom od osam zvučnika i FM radioprijmom. Jedan otvor za SD kartice i jedno USB sučelje te sučelje za telefon preko bluetootha učinit će doživljaj infotainmenta kompletnim.

Perjanica među navigacijskim uređajima svakako je opcijski "Discover Premium" sa svojim ekranom veličine 38 cm (14,9"). On je dio Innovision kokpita i integriran je u zakrivljenu staklenu površinu usmjerenu prema vozaču, a ona seže od područja brzinomjera sve do središnje konzole. Sustavom bez prekidača možete komforno upravljati glasovnim naredbama, gestama ili dodirom, jednako kao svojim smartphoneom.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Zatvoriti izbornik
Start Video

Leading the way. Touareg.