Umreženi svijet Car-Neta stoji vam na raspolaganju.

Car-Net

Internet i digitalno umrežavanje postali su dijelom naše svakodnevice. Zašto ih ne biste imali i u svojem vozilu? U Touaregu su stoga serijski raspoložive Mobilne online usluge Car-Net.

Car-Net će vas informirati bolje i brže. Tijekom vožnje mogu vam se čitati one vijesti koje vas zanimaju. Dospijte opuštenije do odredišta dok pratite rutu koja je prilagođena trenutačnoj situaciji u prometu. Naposljetku ćete uštedjeti pregršt vremena tijekom potrage za parkirnim mjestom tako što će vas sustav navoditi izravno do slobodnog parkirnog mjesta u javnoj garaži ili službenoj površini za parkiranje na odredištu.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Zatvoriti izbornik
Start Video

Leading the way. Touareg.