Postoje aplikacije i za vaš Touareg.

App-Connect & Media Control

Za sve postoji aplikacija. Također postoje brojne aplikacije za Touareg. App-Connect s funkcijama Android Auto™, Apple CarPlay™ i MirrorLink® može povezati vaš smartphone s infotainment sustavom u vozilu. Kada ste tako umreženi, možete rukovati odabranim aplikacijama sa svojeg mobilnog telefona pomoću velikoga dodirnog zaslona u Touaregu . Sve više aplikacija upotrebljava informacije o vozilu za uzbudljive funkcije: "My Guide" vam može, uz uvažavanje vremenskih uvjeta i doba dana, prikazati zanimljiva odredišta u blizini. S pomoću funkcije "My Rules" možete, primjerice, namjestiti da se ukućanima automatski pošalje SMS poruka čim dospijete na svoje odredište .

Volkswagen Media Control za operacijske sustave Android i iOS uključit će i vaše suputnike. Naime, oni će smartphoneom ili tablet uređajem moći upravljati infotainment sustavom na daljinu. Tako se sasvim praktično, primjerice, mogu odabirati glazbeni programi ili prenositi navigacijska odredišta iz adresara - čak i sa stražnjih sjedala.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Zatvoriti izbornik
Start Video

Leading the way. Touareg.