Neprestano dobra veza.

Always on

Vaš vam smartphone više nije potreban u vozilu kako biste uspostavili internetsku vezu. Naime, integrirana eSIM kartica u Touaregu pojednostavljuje korištenje online usluge i internet radija.

Primjerice, s funkcijom "connected Radio" slušat ćete svoju omiljenu radiopostaju i kada napustite njezino područje pokrivenosti. Ova funkcija "radija preko online usluge" može samostalno i besprijekorno prijeći iz modusa zemaljskog radioprijma na internetski streaming.

Zahvaljujući funkciji "Always on" možete preko interneta saznati najnovije prometne informacije. Na temelju ovih prognoza izdat će vam se, ovisno o prometu, prijedlozi za rute kako biste što brže stigli na odredište.

Dodatna prednost: softver će uvijek biti aktualan jer se updateovi za karte i uređaje mogu preuzeti online. Stoga nećete morati odlaziti u servisnu radionicu niti provoditi manualne updateove.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Zatvoriti izbornik
Start Video

Leading the way. Touareg.