Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Svjetska premijera: T-Roc

Svjetska premijera: T-Roc

Film: Doživite novi model T-Roc

Start Video

Ulazak u novu klasu

Došao je i taj dan: predstavljen je novi T-Roc, prvi Volkswagenov crossover. Na sajmu automobila IAA u Frankfurtu (16.-24. rujna  2017.) slavit će svoju premijeru pred širokom publikom. Kompaktni crossover proširuje paletu SUV modela marke Volkswagen, a osim brojnih inovacija nudi kompaktne proporcije i progresivan dizajn.

Suveren i agilan

U gradu ili na dugim dionicama - novi T-Roc objedinjuje suverenost SUV-a i agilnost sportskog kompaktnog modela. Oba atributa zrcale se i u dizajnu koji offroad elemente povezuje s dinamikom i urbanim štihom. Istovremeno T-Roc ostaje prepoznatljiv kao Volkswagen. Istaknut stilski element su široka rešetka hladnjaka na prednjem kraju vozila i integrirana dvostruka glavna svjetla. Odvojeno su postavljena kućišta za žmigavce i svjetla za dnevnu vožnju/skretanje u braniku i dodatno izdvojena svjetlosna signatura, zbog koje T-Roc ostaje prepoznatljiv i po mraku.     

Galerija fotografija

Doživite novi T-Roc iz različitih perspektiva

Doživite novi T-Roc iz različitih perspektiva

Funkcionalni atletičar

Najbolje iz dva svijeta

Atletske, sportske dimenzije izvana, iznimna funkcionalnost iznutra - tako se predstavlja novi T-Roc. Ovo svestrano vozilo, po želji s pogonom na prednje ili na sve kotače, objedinjuje suverenost SUV vozila i agilnost sportskoga kompaktnog modela. 

Odvažan karakter

Interijer novog modela T-Roc

Interijer je prilagođen dizajnu eksterijera i predstavlja se s robusnim SUV karakterom te suvremenom obradom površina.

Idući koraci