Telefonsko sučelje "Comfort"

Telefoniranje

Izuzetno komforno: opcijsko telefonsko sučelje "Comfort" ne raspolože samo handsfree sustavom već i funkcijom indukcijskog punjenja. A zahvaljujući dodatnoj indukcijskoj vezi s vanjskom antenom i USB priključku za prijenos podataka i punjenje u prednjem pretincu za odlaganje, telefoniranje u vašem Polu postaje osobito komforno. Indukcijska veza s antenom u kombinaciji s visokokvalitetnim mikrofonom u krovnoj oblozi i reprodukcijom zvuka preko internih zvučnika jamči iznimnu kvalitetu govora. Više nije potreban dodatni držač za telefon. Lijepo i praktično.

 

Zaboravite na kabel za punjenje.

Indukcijsko punjenje

Imate li uvijek pri ruci kabel za punjenje kada vam se smartphone isprazni? U svom novom Polu više nećete morati razmišljati o kabelu. Svoj mobitel jednostavno odložite u prednji pretinac za odlaganje gdje će se puniti indukcijski. Preduvjet je da podržava Qi-standard. Indukcijsko punjenje uključeno je u opseg isporuke opcijskog telefonskog sučelja "Comfort", ali se može naručiti i zasebno.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Polo. Za život pun avantura.